Selamlar r10.net üyeleri sizi ailem olarak gördüğüm için bu konuyu buraya açıyorum.
Okulda İlk Görüşte Aşık Olduğum Kız Vardı Ama harbiden ondan hoşlandım kalbim onu her gördüğünde titriyordu ben hayatımda ilk defa birinde aşık oldum oda odur. Onu Her Gördüğümde İçim cız oluyordu

Tabi onun haberi yok olmadı da taki bu haftaya kadar.
Onun Bana Yazdıgı İlk Mesaj

** bak ben senin niyetini biliyorum kötü bi insan degilsin farkındayım ama biliyosun ki ben yeni bi ilişkiden çıktım ve hataımda su an başka bi erkek istemiyorum snapte bana gönderme yaptığının da farkındayım ama sende lütfen beni anlayışla karşıla.
Sonra Ben ona uzun bir yazı yazdım. hemde baya uzun resmen içimi döktüm ona.
O Başkasını seviyor hemde delicesine bende onu seviyorum delicesine tabi size komik gelebilir ama bilmiyorum bu duyguları onceden hiç yaşamadım.
Bugün instagrama bir video atmıs Ayrıldığı Sevgilisine Gönderme Tabi . Kimseyi Sevmedim Ben Senden Güzel Diye Video şeklinde ve o sprey ile yazıyor. Sonra Ben o yazdıgı yere gittim falan . Fotoğrafını cektim attım ona yazın da güzelmiş dedim. Sonra Oda Yazdı Tahir İşin Gücün yok yazdığın yerimi buldun diye.
Sizce Ben Ne Yapmalıyım ....
Bu tarz şeyleri düşünme , sıkıntı etme , unutursun diyenler çoktur

Unutamazsın , bilmukabele daha kötüsünü yaşadım zamanında..
Unutmaya çalışırsan daha çok bağlanırsın.Sanırım yaşın daha genç fakat 5 yıl boyunca tabiri caizse köpek gibi sevdiğim insan yüzünden geleceğim alt üst olmuştu..
Detaylara girmeyeceğim...Öyle zamanlar geçirdim ki alkol komasına girdiğim zamanlar..Uyuşturucu illetinin ellerine düştüğümüz zamanlar..Bunlar basit, fakat 3 yerinden bıçaklanıp hayata dönmek Allah'ın bana sunduğu bir fırsat olarak düşünüp kendimi düzene soktuğum zamandan beri farklı her şey..
Bunların hiç biri benim moralimi bozmadı aynı mahallede olduğumuzdan dolayı illaki görürdüm kendisini..
Kısa tutarsak eğer, 5 yıl beraber olduğun insanın geçen sene başkasıyla evlenip gülmesi..Arkasından ettiğim onca küfür için mezarına gidip toprağından af dilemek kadar erkek adama koyacak başka birşey yoktur sanırım.
Ama çok şükür doğru yolu bulduk , geçmişe fazla takılı kalmanın sıkıntı olduğunu anladık..
Herşey için tövbe ettik helal para kazanmanın derdine düştük..
Aynı şeyi sana da önerebilirim..