Ben bu olaylara karşıyım. Şimdi tepki vereceksiniz fakat başımıza gelmeyince de anlayamayız o da doğru fakat ben bu konuya din olgusuyla bakıp onaylayamıyorum. lütfen bu yazdığımı tartışmayalım çünkü farklı açılardan baktığımız doğru.
yorumunuza cevap olarak ise; Örneğin, Firavun döneminde piramitlerin teknolojisi ile bugünün teknolojisi arasında dağlar kadar fark var değil mi halen yetişebilmiş değiliz. O yüzden yüz nakli ve diğer tıbbi olaylar bana kalırsa binlerce yıl önce de denenmiştir belki de başarılmıştır. Büyü ve teknolojiyi bir arada kullanan kabile ve toplulukların var olduğunu şu anki tüm tarihçiler kabul etmektedir. Dünyanın en sert maddesini işleyip bugünün teknolojisiyle bile o kadar düz bir tünel yapılamayacağı kabul edilmektedir.
Ufo ve uçak görüntüleri lazer ve ışınlanma resim veya figürleri halen gün ışığına çıkmaktadır.
Anlatmaya çalıştığım şey budur. İnsanlığın geçmişte yaşadığı olayları bugün bile çözememekteyiz o yüzden modern bilim dediğin 3 boyutlu kol protez sadece kapitalizmin bize uzattığı bir şeydir. Şöyle ki; ilacı ürettikten sonra hastalığı yayıyorlar. Sen kolsuz yaşayacaksın belki ama o protez kolu alabilmek için ruhunu satacaksın zamanı gelecek. Sonra ortalıkta sürekli kolsuz bacaksız yüzsüz insanlar çoğalacak çünkü satış gerekiyor.
Sağlık sektörünü elinde bulunduran büyük şirketlere bir bakın hep aynı. Doktorun yazacağı ilacın hazırlığı bile televizyonlarda başlıyor. Profesörün bir tanesi çıkıyor baş ağrısı kç ağrısını tetikler dikkat edin, ertesi gün herkes hastanede yazılan ilaç aynı standart.
İlk yazdığımın haricinde tartışmaya açığım.