Şu modern bilimi çok merak ediyorum.
Örneğin;
Albert Einstein: Adamın teori yada çözümlediği şeyleri bugün bile kullanıyoruz hatta bizim bile anlamadan uzak şeyler var.
Ömer Hayyam: Bugünün teknolojisi ile hesaplanan yıldız sistemini o gün bile çözebilmişti. Takvim sistemini kullananlar arasında. Kendi yaşını hesaplayabilen bir insan.
Piri Reis: Haritası halen tartışmasız en mükemmeli.
Nicola Tesla: Adisonun arakladığı elektriği bulan ve bugün bile bir iki alternatifi dışında emsalsiz bir olay.
Şimdi gelelim sizin olayınıza. Modern bilim dediğiniz şu mu? 'Ben birşey buldum e kimse de bunu söylemedi yada söyleyenler var ben daha çok geliştirdim.'
Milyonlarca yıl önce yaşadığı ispatlanan sivrisinekler, yılan ve benzeri canlıların fosilleri bugün gün yüzüne çıkıyor. Boyut olarak küçülüyoruz bu doğru. Her canlı sudan geliyor bu da doğru. Peki bana 1000 yıl önce olmayan ve bugün bulunan bilime faydalı birşey söyleyebilir misiniz. Gerçi yıl olarak çok geri gittim ama. Şimdi diyeceksiniz ki tv yoktu tamam da 1000 yıl önce ihtiyaç yoktu. Bugün evrime ihtiyaç mı var. Maymundan geldiğimizi ispat kime yarayacak. Bir yetimin karnı mı doyacak yoksa galaksiler arası yolculuk mu yapacağız.
Yazdıklarımı sakın dalga geçiyor sanmayın. Bilip bilmeden konuşuyoruz işte. Modern bilim ve Evrimi gerçekten bildiğinizi düşünüyorsanız anlatın biz de bilelim.