Merhaba @QuickCoder;

Öncelikle sizlerin buraya bu tarz da bir memnuniyetsizlik konusu açıcağınıza hakkınız olmayacağını düşünüyorum.Eğer bir şikayet ya da öneriniz var ise Hosting şikayetleri bölümüne açabilirsiniz.Burası satış ve bilgi bölümü olarak biliyoruz.Yapmış olduğunuz durumdan nasıl bir menfaat çıkarmak istediğinizi halen anlamış değiliz.

Ortada bir sorun var elbette,haklısınız ama biz up down sunucu hizmeti verirken kullanıcıların upload download yapıcağı sunucu ve oyun sunucuların barınıcağı sunucuyu farklı tutuyoruz.Çünkü bir sunucuda voxiltyden geçiriliyor,diğer sunucu normal sağlayıcılardan geçiriliyor.Bunu bilmiyor olabilirsiniz ama burada biliyormuşcasına yazmanız mantıksız geldi bizlere.

Verilerinizin kaybı için gerçekten üzgünüz, ama sizlerde yedeklerinizi tutmalı ve saklamalıydınız.Satış konumuzda da belirtiyoruz "* Yedek alma sorumluluğu müşteriye aittir. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir." fakat her zamanda yardımcı olmak isteriz.Buraya konu açmanıza gerektiren bir hata yapmadık.Hatamızda yok demedik hiç bir zaman.Yardımcı olucağımız bir konu var ise bizlere sitemiz üzerinden yazabilirsiniz.