Uzun zamandır bir motor alayım da kafam esince çıkayım dolaşayım hem toplu taşıma belasından kurtulurum fikri var kafamda. Hele de böyle Cruiser tarzı bişi çok istiyordum. Geçen gün yine minibüste evime giderken yağmur yağıyordu, (Elazığ'da okuyorum) Elazığ'ın havası da bi değişik, en ufak yağmurda şehir bir anda göle dönüşüveriyor 1 saat sonra her şey geçiyor. Aklımdan şu geçti, ulan tamam motorlar suya yağmura dayanıklı geliştiriliyolar da burdaki gibi bir yağmurda her yer su birikintisi olunca sorun yaşamasan bile bu stres bu düşünce yeter insana, motorun zevkini kaçırır yani.
Bu yüzden biraz arabalara bakayım istedim. Bu arada kullanmayı çok sevmek dışında hiç anlamam arabadan. Hatcback modeller hoşuma gider hep, sadeliği falan severim.

Büyük hayranlıkla baktığım BMW 1.16i modelini biraz araştırdım, 2005 model 38k'ya buldum bir tane. Sahibinden'de fotoları falan aşırı temiz belli boyası badanası yapılmış arabanın. Açıklamayı okudum hasar kaydı mevcuttur diyor, arkadaşa bu ne demek diye sordum "kaza yapmış demek" dedi. Düşündüm, kendi arabam olsa sıfır olsa, kaza yapınca çöpe atmıyorum sonuçta tamir ettirip kullanmaya devam ediyorum. Bu yüzden kaza yapmış araba almak çok kötü bir fikir gibi gelmedi bana. Bu arada ilan bu.

Hasar kaydı ne kadara kadar sizce sorunsuzdur, nelere dikkat etmek gerekir neler tehlikelidir ve "haa bu varsa alınmaz" denilen şeyler nelerdir ? İlanda çok detaylı anlatmışlar arabadaki değişiklikleri. Bu değişikliklere bakılarak bir yorum yapabilir misiniz ? Bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum