Yaklaşık 6 aylık (3 ay konsept + 3 ay kodlama/tasarım) çalışmanın ardından bugün blok bulmaca kategorisindeki oyunum; Shadows - 3B Blok Bulmaca yayınlandı. Konusunda yetkin bir arkadaşla çalıştık ve bu süreçte bilmediğim çok şey öğrendim (oyun başarıya ulaşırsa baştan itibaren ayrı bir konuda anlatacağım). Toplam (sıfırdan) 3.480 satır kod yazıldı ve 153 adet grafik tasarlandı.
Oyunun amacına gelirsek; sağ üst bölümde bulunan hedef gölge şablonunu blokları (alt bölümdeki düğmelerle) döndürerek ve/veya hareket ettirerek elde etmeye çalışıyoruz. Bazı yönlerden Rubik Küp'e benziyor.
Buradan veya Google Play'den yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Google Play'den İndirebilirsiniz: Shadows - 3B Blok Bulmaca Arama kelimeleri:
Shadows Beyazay, shadows 3d, shadows 3b (yeni yüklendiği için en rahat bu kelimelerde çıkıyor)
Shadows 5.000 indirmeyi geçti. Destek olan herkese teşekkür ederim. Oyunun tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=dSs-Lx_jOss Oyunun tanıtım grafikleri: Shadows'a destek olan Youtube kanalları (kanal sahiplerine tekrar teşekkür ediyoruz):
Önceki mobil oyun konularıma yorum yazan ve bu oyun ile ilgilenebileceğini düşündüğüm arkadaşları buraya ekledim.