byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı problem bende de var. Sürekli kafam dolu, sürekli bir şeyler düşünüyorum. Sorunları nasıl çözerim gibi şeylerin yanı sıra işimle ilgili yoğunluğa, gelecekle ilgili planlara, ailene kadar her şey aklımı tırmalıyor resmen. Arada bir antidepresanlara yönelsem de onlarda sersem gibi yapıyor. Sanırım uzunca 1-2 ay gibi bir doğa,köy, vb gibi bir yerde yaşamak iyi gelebilir. Ama böyle bir izin alma imkanım yok.
Beni anlatmışsınız aynı hocam tıpatıp aynısı

Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece uykuda uyuma problemi yaşıyor musun ? Veya gece irkilmeli şekilde uyanmalar vs ?

Aynı benzeri bir arkadaşım bu durumlardan dolayı çok rahatsızdı, kimyasal veya esrar benzeri kafa yapıcı uyuşturucular kullanılıp bırakılmasından sonra 6 aylık bir süre zarfında bu tarz problemler yaşayan insanlar mevcut. Eğer bu dediklerimi kullanmıyorsan bir doktora görünmen faydalı olacaktır.
Antidepresan kullandım 6 ay. O da bir yasal uyuşturucu hocam

raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günümüzün hit problemi.

Bendede var, doktora gittim sonuç ANKSİYETE (endişe, kaygı bozukluğu)
Bendeki de anksiyete idi
BesiktasliCocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/sorum-var/1717461...-problemi.html Bende o uyuma problemleri var hocam bana bak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:22:07 --



Hocam bu tarz psikolojik hastalıkların tedavisi nasıl oluyor, sancılı geçiyor mu bende de uyku problemi var doktora gitmeye biraz çekiniyorum.
Basıyorlar antidepresanı hocam. Prozac önerimdir hafiftir. Cipralexe yanaşmayın 15 saat uyutur.