evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecikme faizi ekstrede gözükmez hocam. Ekstre çıktından sonra olan bir durum olduğu için. İnternet bankacılığında görünür. Aslında uydurulan bir borç yok. Zaten ekstre ödemesi geciktiği için sonradan oluşan bir faiz borcu ekstrede nasıl gözüksün ?

Kredi kartı problemi ile enparayı karşılaştırmanız ironik. Birisi banka hesabı diğeri Kredi kartı. Elma armut durumu var.

Enpara yakında kredi kartı çıkaracak onda da aynı durumu yaşamanız %100. Geciken ödemenin faizi sonradan istenir. Hangi bankaya giderseniz gidin durum böyledir hocam.

İş bankasının hesap işletim, eft, havale gibi ücretlerine değinip enparayı övseydiniz normal bir karşılaştırma olur. Fakat sizin durumunuzda bahsettiğiniz iki şey çok farklı.
Neden işbankasını savunur bir tarzınız var?0.33 krş olan her ne borcuysa bunu müşteriye gidin bankaya ödeyin demeleri sizce çok mu normal?Normal ise benim ödediğim zaman kalan 2 kuruşu sizce ödeyecekler miydi bana?Ödemezler çünkü onların gözünde yolunacak kaz müşteri 1 kuruş borcu olsa almak zorundalar ama ödemek zorunda değiller.
Karşılaştırdığım kart meselesi değil hizmet verme meselesi.Verdikleri hizmet değil işkence etmek insanlara.Enpara hizmet veriyor müşterisine saygı gösteriyor önemsiyor asla telefonda beklemiyorsun her türlü sorununda hızlı çözüm sunuyorlar hızlı iletişime geçiyorlar.İşbankası bir örnek birçok banka bu çağda bu teknolojide ellerinde milyon dolarlar varken müşteri memnuniyetini önemsemiyor.nasıl daha çok müşteriden çaktırmadan para koparırız derdindeler.