ermann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben işbankasın dan gelen ekstreye bakıyorum borç 50 tl diyor bende 50 tl ödüyorum ve borcum bitti diyerek bankayı arıyorum.10 dk bekledikten sonra çıkan o şahıs diyor ki bana 0.33 tl borcunuz daha var onuda bankaya gidip ödeyin.Bir yerlerinden borç uyduruyorlar.15 dk telefonda kartın kapanması için işlem yapıldı ve işlerimden zaman ayırıp da bankaya gidip sırada birde 20 dk bekleyip borcu ödedim.İnsanlar farkında artık kimin ne hizmet verdiğinin boşuna reklam yapıp milyonları harcıyorlar.Enpara nasıl büyüdü memnun müşteri tavsiyesi ile adamlar hizmet odaklı çalışıyor ve bunu hissettiriyor.
Gecikme faizi ekstrede gözükmez hocam. Ekstre çıktından sonra olan bir durum olduğu için. İnternet bankacılığında görünür. Aslında uydurulan bir borç yok. Zaten ekstre ödemesi geciktiği için sonradan oluşan bir faiz borcu ekstrede nasıl gözüksün ?

Kredi kartı problemi ile enparayı karşılaştırmanız ironik. Birisi banka hesabı diğeri Kredi kartı. Elma armut durumu var.

Enpara yakında kredi kartı çıkaracak onda da aynı durumu yaşamanız %100. Geciken ödemenin faizi sonradan istenir. Hangi bankaya giderseniz gidin durum böyledir hocam.

İş bankasının hesap işletim, eft, havale gibi ücretlerine değinip enparayı övseydiniz normal bir karşılaştırma olur. Fakat sizin durumunuzda bahsettiğiniz iki şey çok farklı.