Merhaba arkadaşlar iş yerimle alakalı sorun yaşadım 01.04.2017 tarihinde işe giriş yaptım maddi durum olmadığı için depo sevkiyat bölüme başvuru yaptım alındım (eski meslek) sonra tecrübem anlaşılınca benim için özel bölüm açıldı stok takip erp bölümüne aktardılar gayet iyi giderken herkes memnun insan kaynakları üstüm vs.. sonra patron(kadın) ile tanışacağımı söylediler on beş gün boyunca 20.04.2017 tarihinde patronla tanıştırdılar patronla sohbet ettik bana senden elektrik alamadığımı onun için diğer patronla(kardeşi) konuşacağını akşam karar vereceğine dair bilgi verdi akşam olduğunda sırf elektrik alamadığı için işime son verildiğini bildirdi insan kaynakları ve iki gündür aklım almıyor sırf bu sebep den dolayı insan işten çıkarılır mı veya çıkarmak için sebep olabilir mi yirmi gün boyunca patrona (diğer) kadar süpersin deyip teşvik ediyorlardı ve işte bir hatam bile olmamışken bunu benden elektrik alamadığını söylen patron bile söyledi iş ile hiç bir sıkıntımız yok ama elektrik alamadığım için güle güle dediler.