KatranKOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ama benim takıldığım nokta. Siz güncel olmayan sunucumuzdaymışsınız, sitenizi silin güncel sunucumuza ekleyin demeleri. Ben bu işlemin hosting firması tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sunucu güncelleştirmesi veya taşınma işlemi için her ay veya 2 ayda bir sitenin 1 gün kapalı kalması yerine ve sürekli ip adresinizin değişmesi yerine ne güzel işte sitenizi kurmuşsunuz ve 2 yıldır hiç oynamamış yerinden ve size teknik ekip demişki sitenizin yedeğini alıp hostunuzu silip tekrar kurup dosyalarınızı ekleyebilirsiniz. Bence sorunsuz ulaşabildiğiniz yedekleriniz var ve siteniz şu anda da sorunsuz çalışıyor. Bence herşeyi pırkalamamak lazım. Birde herşeyi devletten beklememek lazım. Kimse sizin sitenizi sizden iyi bilemez. Hangi dosyalarda sql bağlantısı var, scriptin neresini mıncıkladınız v.s. Sonuçta natro da sql i silip tekrar oluşturursanız farklı bir ip vercek ve tüm kısımların editlenmesi lazım. Bende Natro çalışanı olsaydım bende bu topa girmezdim. Kendi siteniz. Kendi emeğiniz. Eşşeğe semeri ağır gelmezmiş. Bende kendim taşıyorum. Banada ağır gelmiyor.