Eskişehir'de bu sorunu yaşadıysan başvurulardan birini de muhtemelen bizim şubeden yapmışsındır.

Eskişehir'de özellikle Büyükdere ve Bağlar bölgesi yoğunluktan ötürü çok sıkıntılı. Çözülür mü? Tam çözüm uzun süre zor görünüyor. Yeni port ekleniyor, saha dolabı kuruluyor vs. ama sorunlar hala devam.
Bu sorun kullanıcıların yanı sıra bayilerinde en büyük sorunu. Kimi müşteri var bilgili. 2-3 dk anlatıyorsun tercihini yapıyor alıp gidiyor. Ama kimi kısım var ki yarım saat uğraşıyorsun, ekmek parasıdır deyip sana ait olmayan işini eve gidip hallediyorsun. Sonra sonuç geliyor port yok. O kadar uğraştığın boşa gidiyor. Port olmayınca bayiye ödeme de yok tabi
Hocam dediğiniz gibi port sorunu olayını hep büyükdere de yaşadım. Genelde sorun çözümü çok uzun sürüyordu. Ama en son 2 evimde yine port yok dediler. Bir kaç isim önerdiler. Bu kişiler telekomdan emekli işin ehli insanlar. Genelde bir ayda çözülmeyen problemi 1-2 saate çözüp gittiler.
Şuan sazova mahallesi elmalı konaklarına taşındım. Burda bırakın portu dire k şebeke yok dediler. Bi iki kez gittim merkeze uzun vadeli bir sorun dediler. Bende araştırıp feniks internete başvurdum. Dün gelip bağladılar. Şimdilik sorun yok gibi ama bakalım
Ayrıca bahsettiğiniz tarzda insanlardan dolayı genel olarak herkes etkileniyor. Çalışanlar bıkkınlık içinde dinliyor birşey anlattığımda. Ama durumu mantık çerçevesinde çözmek istediğimi anlayınca onlarda ilgileniyorlar. Şimdiye kadar ne kadar sinirim bozulsa da bu konularda ne müşteri hizmetlerine nede çalışanlara kırıcı bir söz söylemedim. En nihayetinde ttnetin çözümleyemediği sorunlar bunlar, çalışanlar sadece işini yapıyor.
EDİT: Hocam şimdi hatırladım sizi

Evet dediğiniz gibi sizdende başvurum vardı, millet caddesindeki evim için.
Bu arada 2-3 yıl önce karşı sokağınızda kaldım, bisiklet kiralamışlığımda vardır sizden

Yine de sık sık uğrarım arsuz ve köftejixten yemek almak için. Bi daha ki sefere çaya uğrarım sana da