Tek çözüm var hocam ttneti boykot etmek. 5 yıldır eskişehirdeyim ve toplmda 6 ke Ev değiştim. İnanın tek bi sefer bile sorunsuz naklim gerçekleşmedi. Hep port yok dediler. 2 ay önce de yeni bi yere taşındım bu seferde şebeke yok dediler. Gelsede töbe ettim almıcam gerekirse web işlerini bırakırım. Alternatif olarak uydudan internet veren yerel sağlayıcular var onları öneririm. Gelip bi çanak takıolar ve ordan internet veriolar. Bugün bağlamaya gelecekler bakalım umarım iyidir. Fiyat olarak 40 lira.8 mbit, 2 mbit de up veriyolar akk yok
Eğer uydunet varsa onada geçebilirsiniz.
Eskişehir'de bu sorunu yaşadıysan başvurulardan birini de muhtemelen bizim şubeden yapmışsındır.

Eskişehir'de özellikle Büyükdere ve Bağlar bölgesi yoğunluktan ötürü çok sıkıntılı. Çözülür mü? Tam çözüm uzun süre zor görünüyor. Yeni port ekleniyor, saha dolabı kuruluyor vs. ama sorunlar hala devam.
Bu sorun kullanıcıların yanı sıra bayilerinde en büyük sorunu. Kimi müşteri var bilgili. 2-3 dk anlatıyorsun tercihini yapıyor alıp gidiyor. Ama kimi kısım var ki yarım saat uğraşıyorsun, ekmek parasıdır deyip sana ait olmayan işini eve gidip hallediyorsun. Sonra sonuç geliyor port yok. O kadar uğraştığın boşa gidiyor. Port olmayınca bayiye ödeme de yok tabi