Şikayet konularında dışarıdan yorum yasaktır. Sonuçda sempati duyan cok fazla kişi var tarafsız yorum beklemek zor. Ben ticketlarınızı tek tek okudum 3-4 kesinti 3-4 adette loss şikaytiniz olmuş ay içi atak kayıtlarınıza baktım onlarca 1G üzeri atağınız var burada sizi haklı göremiyorum maalesef bizim yapmamız gereken atak 1G üzeri geldiğinde zaten direk kapatmaktı korumaya devam etmek değil. Bizim ile ilgili 2 kere probleminiz var içeriden atak çıkan bir müşteri direk firewall a saldırı yapmış bizim hatamız varmış düzeltilmiş mevcut sürede zaten 4-5 adet ticketınız var.
Dilerseniz biz de faturaları iptal etmeyip süresiz iş akti gereği avukata iletiriz yasal sürece devam eder.Bu noktada tüccar 2 kişi arasındaki anlaşma olması sebebi ile her iki tarafta bilirkişi olarak değerlendirilir ve drum farklı yerlere gidebilir. Ben sorunu sonlandırmak adına ılımlı yaklaşıyorum. Ancak firma olarak R10 daki ilk şikayetimiz size ait ve bu hizmeti onlarca mutlu kullanan müşterimiz yüzlerce sunucu müşterimiz var. Bu durumda bence biraz bunu kendinize sormalısınız biz size almış olduğunuz hizmetten bağımsız olarak yardımcı olmak adına özel kurallar yazmış limitleri silmişiz 10G lere kadar yardımcı olmuşuz.Bunun yerine 1G yi aşan atak aldınız kapadık desek ve sizin yanınızda olmaya çalışmasak bu loss şikayetiniz de hiç oluşmayacaktı çünkü zaten ip adresiniz kapatılmış olacaktı. Süreniz dolunca iade istiyorsunuz bunun savunulabilir bir yanı yok bence.
Sanırım tamamını saymadınız. Üstün körü saydığım halde 17 adet şikayette bulunmuşum size farklı zamanlardaki sıkıntılar konusunda. Bunların bazıları 3-4 defa yaşandıktan sonra bildirilmiş ve ticketlarda belirtilmiş.
Ayrıca bu 10larca 1gbit üstü ataklardan benim neden haberim yok? Ticketlarda bunlar bana neden belirtilmemişte sorunun sebebi benden kaynaklanıyormuş gibi cevaplar verilmiş? Lütfen kanıt ekler misiniz bu konuda da?
Faturayı iptal etmeme tehdidiniz hakkında da isterseniz yapabilirsiniz. Elimde iptali için size gönderilmiş bir ticket bulunmakta. Ortada benim tarafımda yanlış birşey yok. Eyvallah yaşım size göre küçük olabilir ama sopa gösterdiniz diye geri adım atacak değilim.
Daha önce neden kimse şikayetçi olmadı bilmiyorum fakat bana konu açıldığında gelen bir adet mesaj bulunmakta. Kendisi yazmadığı sürece nickini vermem doğru olmaz fakat kısaca "hakkını ara kardeşim bizde sıkıntı çektik onlardan" dedi.
Yine ilk etapta bu şikayet konusunu açmama sebebimde gelen saldırılar büyük olduğu halde idare ettiğinizi iddia etmenizdi. Fakat kanıt sunmadığınız içinde bu sadece lafta kalmış durumda.