Daha önce bir çok hosting firması ile çalıştım ilk defa böyle "YANLIŞLIK" a denk geliyorum yada iş bilmezliğime mi ne demeliyim bilemiyorum.
Kısaca özet geçmek gerekirse Tişört satışı yapmakta olduğumuz kendi halinde bir e-ticaret sitemiz var netinternet firması üzerinden dün bir mail aldım bir zayıflama sitesi için çıkmış olan engelleme kararına ilişkin sonrasında ip adresleri paylaşımlı olduğu için sanırım yanlışlıkla bana mail attılar felan diye üzerine düşmedim
Sonrasında bugün akşam saat 18 civarında sitemize suspend atıldı. Sitemiz den alışveriş yapmak isteyen müşterilerimizin bize telefon ile ulaşması sonucunda bu durumu öğrendik. O anda yolda olduğumuz içinde müdahale etme yada iletişime geçme şansım da olmadı. Sonrasında iletişime geçtiğim de aldığımız cevap... Kısacası hiç alakamız ve bilgimizin dahi olmadığı bir durumdan ötürü e-ticaret sitemiz 5 saat süresince kapalı kaldı yolda olmamızdan ötürü müşterilerimiz bize geri dönüş sağlamasa muhtemelen daha ne kadar bu şekilde kalacaktı ...
Yalnız bununla kalsa iyi netdirekt firmasından buraya geçtiğimiz günden beri süre gelen bir türlü çözülmek bilmeyen ödeme sonrasında smtp mailden kaynaklı beyaz sayfada takılı kalmasından ötürü müşterilerimizin kartından 2-3 defa para çekmesine kadar... Açıkcası netinternet firmasına buradaki yorumlara ve firma adına güvenerek netdirekt firmasından geçtim ama artık an itibariyle geçmez olaydım diyorum.