Eğer oyunları tuttuğunuz sabit diskte bad sectorler oluşmaya başladıysa belki performansı etkiliyor olabilir. O disk için bad sector taraması yapmayı deneyin. Benim donanımsal olarak aklıma şimdilik bu geldi. Çünkü win kısmında sorun yok dediniz.
Teşekkür ederim bi' deneyeyim onu. Windows SSD içinde yüklü. Son zamanlarda çok nadir fare de donmalar olmaya başladı ve explorer.exe durdurup, yeniden başlatıyor. Fare donuyor, sonra eski haline geri geliyor. Bu da sanırım fare ile bağlantı kopuyor çünkü hopörlerden donanım çıktı ve taktı sesi geliyor. Fakat hız ve kullanım da problem yok gibi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:51:12 -->-> Daha önceki mesaj 14:37:45 --
Eğer oyunları tuttuğunuz sabit diskte bad sectorler oluşmaya başladıysa belki performansı etkiliyor olabilir. O disk için bad sector taraması yapmayı deneyin. Benim donanımsal olarak aklıma şimdilik bu geldi. Çünkü win kısmında sorun yok dediniz.
bad sector için araştırdığım kaynaklara göre HD Tune adlı yazılım ile tarama yaptım, aşağıdaki sonuçlara vardım: