Bu firmanın bu kadar rezil olduğuna ilk kez şahit oluyorum. Kalitesiz çalışanları işe alıyorlar sanırım.
2 haftadır bir domaini taşıyamadım. Transferi başlatınca seneler önce kullandığım yönetici bilgilerini onaylamam için mail geliyor, onay postası da şuan kullanmadığım bir mail adresine gidiyor. Haliyle onay veremiyorum.
En az 10 kere durumu izah ettim ama bana alakasız şekilde otomatik mesaj yolluyorlar. Transferin gerçekleşmediği durumlarda sebepleri belirten bir listenin yer aldığı mesaj. Daha öncede çok kez domain taşıdım hiç bir sorun yaşamadım transfer işlemlerinde. Birden bire kullanmadığım bir mail adresi ile karşılaştım. Eski yönetici bilgilerini kaldırmalarını söylememe rağmen cevap bile alamıyorum. İptal etmelerini söyledim başka firmaya taşıyacağım bu firmayla bir daha işim olmaz.
Patlayıp gönderdiğim bir mesaj:
Arkadaşım bonzai falan mı kullanıyorsunuz akşam akşam. Yazdığımı okumuyorsunuz sonrada transfer neden gerçekleşmemiş olabilir diye madde madde yollamışsınız. Usandım 2 haftadır bir domaini gönderemedim firmanıza. Geçerli olmayan yönetici bilgisini silin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:47:39 -->-> Daha önceki mesaj 10:40:08 --
İptal etmelerini söylediğimde aldığım yanıta bakın. Zaten onaylama reddetme işlemi yapamadığımı söylüyorum verdikleri cevap bu şekilde.
"Şuan işlemler sizin tarafınızdan onayda olduğu için iptal işleminin sağlanmasının manuel olarak gerçekleşmekte ve süre almaktadır. Bu nedenle talebiniz ilgili departmana aktarılmıştır. İptaliniz gerçekleştiğinde bilgi iletimi sağlanacaktır."