Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 23 aydır D-Smart + İnterneti kullanmaktaydım. Ara sıra böyle yavaşlıklar oluyordu bir kaç saat içerisinde düzeliyordu. Son 15 gündür internetimin hızı bu şekilde ve internete bile doğru düzgün giremiyorum. Her 2 günde bir arıyorum hızımın çok çok vasat seviyede olduğunu söylüyorum karşımdaki konuşan bile bu hızlara şaşırıyor sonra bekleyin düzelecek diyorlar bekliyorum düzelmiyor. Tekrar arıyorum sonra müşteri hizmetlerindeki başka birisi binanın kablolarından kaynaklandığını söylüyor hızımın sadece 1 mbit interneti desteklediğini söylüyor. Her zaman 8 mbit kullandığımı söylüyorum şimdi neden böyle oldu diyorum bana aynı cevabı veriyor kablolardan diyor. Yani son 15 günde sadece 1 saat internetimi 4 mbit seviyesinde görüyorum onun haricinde hep aşağıdaki gibi.

Taahhütüm 15 gün sonra bitiyor. Genel olarak bu sorun sadece d-smartın internetinde mi mevcut yoksa taahhütüm bitecek ve yenilemiyorum diye mi yapıyorlar anlayamadım. Siz siz olun D-Smart internete para vermeyin. Artık çıldırmak üzereyim bu internetle