Merhabalar,
Garanti bankasında daha önceki çalıştığım iş dolayısı ile hesabım vardı ve geçenlerde kapattırmak için gittim.
Gişede çalışan hesabı kapattıktan sonra isterseniz kredi kartı gönderelim dedi yok felan dememe rağmen ısrar etti iyi olur kredi notunuzu yükseltir vs.vs. iyi tamam dedim.
Hesap işletim ücreti var mı dedim yok dedi artık kalktı dedi inanmadım ilk ama orda bana bi katakulle yaptı efendice kandırdı beni neyse tamam dedim yolladılar 1 hafta sonra. sikayetvar.com a bakıyorum herkes işletim ücretinden muzdarip. Ben zaten garantiyle daha önce sorun yaşadım böyle bi banka ile çalışmak istemiyorum kredi kartı ilk defa aldım deneyeyim diye bunları okuyunca vazgeçtim.
Kredi kartını henüz hiç kullanmadım aynı şubeye tekrar gittim böyle böyle yalan dolanla bana kartı verdiniz işletim ücreti kalktı deyip iptal ettirmek istiyorum, sözleşme gereği 3 ay boyunca iptal yapamıyoruz dedi o zaman kartım kayboldu diyerek iptal ettirdiğim zaman nolacak diyorum bişey demiyor yanaşmıyorlar iptal ettirmeye. Acayip aç gözlü bu Garanti sakinliğimi korudum birşey demeden çıktım geldim.
Kanunlara bakıyorum kredi kartı sözleşme fesih hakkına sahiptir diyor ama bunlar 3 aydan bahsediyor internetten bankanın 3 ayla ilgili hiçbir madde bulamıyorum..
Uzun tuttuysam pardon sözün özü daha önce kredi kartı iptali ile ilgili sorun yaşayan oldu mu nasıl kapattırabilirim? Telefondan arıyorum açan dahi yok 3 kere ulaşamadım!