müşteri hizmetlerini ararsan seni en yakın yetkili servise yönlendirir kargo ile gönderin der adres verir veya kargo numarası verir bu numaraya yollayın der.
telefonun sağında solunda köşesinde ezik vuruk yoksa su teması yoksa, servis bataryayı garanti kapsamında yeniler geri gönderir. 10-15gün.
kendinizde apple dan randevu alıp elden götürebilirsiniz kendinizde söylemişsiniz. elden götürdüğünüzde biraz daha fazla ilgi görürsünüz ve daha yüksek oranla garantiden batarya yenileme durumu gerçekleşir. diğer türlü servisteki elemanın raporuna bağlı bir durum. hepsi birbirini tutmayabiliyor. internette yazanlar bolca mevcut, 1 cm lik kılcal çiziği bile bahane edip garanti dışı diyebiliyorlar.
Aslında işin detayı farklı hocam

telefonu ablama vermiştim ve oda düşürüp ekranı kırmış sağ üst köşeden kırık telefon baya hasarlı yani. kullanıcı hatası olduğundan dolayı batarya ile şansımı denemek istedim ama dün araştırdım. Ekran fiyatını verdiğimizde 1 kereliğine mahsus olmak üzere 0 telefon gönderiyorlarmış
Aynı cihazı bende kullanmaktayım ben de kapanma oluyor ara sıra, kullandığınız ios sürümü kaçtır ?
9.3.5 olması lazım hocam telefon şuan ablamda da sürüm güncellemesi yaptımı bilmiyorum
Merhabalar,
Ben geçen ay orta tuş yüzünden cihazımı garantiye yolladım. Apple ı aradım ve bana en yakın yerdeki servis için kayıt açtılar oraya ürünümü kargo ile yolladım bana 15 gün içinde sıfır cihaz yolladılar. Randevu alanların çoğu işlemlerini gün içinde sonuçlandırmak için çabalıyorlar bu sebeple orada bir yoğunluk var. Kargo ilede garanti işlemini sağlayabiliyorsunuz.
verdiğiniz bilgi için teşekkürler hocam. bende sizin izlediğiniz yolu bi deniyim
Bulunduğunuz yerde yetkili servis varsa telefonu orayada verebilirsiniz.
Şikayetinize ek olarak; hat gidip gelmesi, şebeke sorunu, arama sorunu, wifi bağlantı sorunu, geç gelen 3G bağlantısı diye de belirtirseniz %90 telefonunuzu da değiştirecekler yenisiyle.
teşekkürler hocam