Merhaba,
Satın aldığım Arçelik marka ürün kusurlu çıktı.
Günlerce iade veya değişim için uğraşmama rağmen Arçelik müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği servis bana yazılı evrak vermeyi kabül etmedi ve makinenin kusursuz olduğunu merkezlerine bildirdi her seferinde. Fakat bana belirttikleri şey daima farklıydı.
Tüm taleplerim red edilip, sonucun bana bildirilmemesi benim aşırı memnuyetsizliğime yol açıldı. Tamam değiştirmiyorsun, paramı vermiyorsun ama arayıp söyle ?
Diğer bir husus tamam makinenin arkasında durup değişim iade yapmıyorsun ama 1 haftasını doldurmamış ürün için '' elektronik ürünlerde geçerli cayma hakkı '' mı kullanmama da olumsuz sonuç veriyorsun.
Şimdi Tüketici hakem heyetine başvuru yapıyor olacağım fakat firmanın ilgisini çekebilmek adına internet üzerinden ''sikayetvar.com'' harici nasıl bir yöntem ile çekebilirim ?
Yada tavsiye edeceğiniz diğer yöntemler nelerdir ?
Change
Şuana şikayet için iletişime geçtiğim kanallar :
Merhaba,
Satın aldığım Arçelik marka ürün kusurlu çıktı.
Günlerce iade veya değişim için uğraşmama rağmen Arçelik müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği servis bana yazılı evrak vermeyi kabül etmedi ve makinenin kusursuz olduğunu merkezlerine bildirdi her seferinde. Fakat bana belirttikleri şey daima farklıydı.
Tüm taleplerim red edilip, sonucun bana bildirilmemesi benim aşırı memnuyetsizliğime yol açıldı. Tamam değiştirmiyorsun, paramı vermiyorsun ama arayıp söyle ?
Diğer bir husus tamam makinenin arkasında durup değişim iade yapmıyorsun ama 1 haftasını doldurmamış ürün için '' elektronik ürünlerde geçerli cayma hakkı '' mı kullanmama da olumsuz sonuç veriyorsun.
Şimdi Tüketici hakem heyetine başvuru yapıyor olacağım fakat firmanın ilgisini çekebilmek adına internet üzerinden ''sikayetvar.com'' harici nasıl bir yöntem ile çekebilirim ?
Yada tavsiye edeceğiniz diğer yöntemler nelerdir ?
Change
Şuana şikayet için iletişime geçtiğim kanallar :
Change.org üzerinden imza kampanyası başlatmanın uygun olacağını düşündüm. İmzalayan herkese çok teşekür ederim şimdiden https://www.change.org/p/ar%C3%A7eli...e-ar%C3%A7elik
Facebook
Twitter
Arcelik Avrupa bolge mudurlugu tüketici destek birimi
Instagram
Sikayetvar.com
Youtube kanalı.
Çağrı merkezi
Yetkili servis telefon ile haberleşme.
Problem nedir diye merak eden olursa diye kısa bir özet geçiyorum olay hakkında :
Teşekkürler , iyi çalışmalar
öz konusu cihaz marka modeli : Arçelik 6343 Bulaşık makinesi ( 4 program - Beyaz - A sınıfı )
Problem , Tabak ve bardakları kırıp , parçalıyor.
1.servisin yorumu : Bulaşıklar çok aralıklı olmuş daha sıkı dizmelisiniz.
Sonuç : örnek olması açısından personel bulaşık dizilimi yapıyor ve bulaşıklar yine kırılıyor ama servis personeli bana yazılı bir rapor bırakmamasına rağmen bunu merkezine makine sorunsuz diye bildiriyor.
2. servis raporu : Bardaklarınız çok kalitesiz tabi ki kırılır.
Sonuç : Kırılan bardaklardan bir tanesi 50cc efes pilsen bira bardağı ( bilen bilir aşırı sağlam ve kalın cam bir bardaktır, yere düşse dahi kırılmayabilir .) Diğer kırılan ürünler paşabahçe çay bardağı, porselen tabak ve bardaklar, fincanlar,kupalar.)
Sonuç gidilip yeni bardaklar , tabaklar alınır, ve hepsi kırılır. Ayrıca alırken paşabahçe çay bardaklarını kırar, bira bardağı yıkanmaz, porselen tabakları parçalar şeklinde sözlü ve yazılı bir bildiri yapılmadı.
3.servis raporu : Makine bozuk , fabrikaya bildiriyorum.
Sonuç : Merkezlerine makine sorunsuz diye bildiri yapılır.
En büyük sonuç : Doğum günü hediyesi hiç bir işine yaramayan üzgün bir anne.
Güncelleme :
Alıntı
Edit : Son durumu tekrar bildiriyorum 25 gün gibi rezalet bir süre sonunda ürün değişimi sağlandı. Sebep firmanın kota/hedef bahanesi ile değişim yapmayan yetkisiz yetkili servisi diye düşünüyorum. Henüz netlik yok sebepte.
Ayrıca kırılan tüm eşyalar için zarar tazmini talebimi ilettim ve ödeme yapacaklarını kabül ettiler. Sözlü olarak belirttiğim yaklaşık tutar üzerinden anlaştık. Ödememi beklemekteyim.
Güncelleme 2 :
Alıntı
Güncelleme : değişim ile gelen yeni makine bozuk çıktı. Programları hatalı çalışıyor. Örneğin 58 dakikalık program 1saat 20 dakika sürüyor.
SON DURUM :/ 6 aralık 2016 salı telefon akşam 7 civarı çaldı ve bir adam evde yoksun nerdesin diye fırça kaydı. Arçelik servisinden gelen personel. Telefonda bağrıştık ve sıfır makine bozuk mu çıkar kullanmayı bilmiyorsun bu ne sacmalık deyince ilk gelen makine sıfırdı bozuk cıktı diye bunu vermedin mi ne bağrıyorsun deyince görüşme gerildi suratına kapattım.
7 aralık 2016 Randevu alındı ve gelindi.
58 dakikalık programın 1 saat 21 dakika sürmesinin açıklaması :
Bu makinenin üzerinde 58 dakika yazdığına bakma.
58 dakika yazsada bu 1saat 21 dakika sürer. Bunun özelliği bu. Akıllı makine bu. Bozuk filan değil.