Arkadaşlar merhaba,

Bugün öğlen saat 2.58 gibi işbankasına ait kredi kartım üzerinden aynı anda onlarca işlem yapıldığına dair bilgiler geldi.

Neredeyse hepsi yurt dışı işlemiydi ve ne yapacağımı şaşırdım. Kimi 100$ kimi 250$ kimi 50$ onlarca işlem.

Bir an önce sms attım ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp kartı kapattırdım.

Ardından işbankası şubesine gidip itiraz formu doldurup 2 defa fakslattırdım.

Kart bilgilerim nasıl çalındı hiç bir fikrim yok. O kadar dikkatli biriyimdir fakat şuan şok içerisindeyim gerçektende.

Toplam tutar kaç bilmiyorum fakat toplamda 3000 lira veya daha fazlası olabilir diye düşünüyorum. Sizce ben bu paraları geri alabilecek miyim?

Önceden böyle birşey başıma gelmemişti ve ilk defa olması epey strese soktu. Bir süredir hastalığım sebebi ile şehir dışında tedavi görüyorum ve bazı emanet pc'lere oturmak zorunda kalıyorum.İlk önceliğim olarak bu kullandığım bilgisayarlar üzerinden bu bilgileri kaptırmış olduğum düşüncesi.

Son olarak sizce savcılığa suç duyurusu bulunmalı mıyım? Önerileriniz var mıdır?