Merhaba,
Bir müddettir ciddi bir kargo sorunu yaşamaktayım, n11.com gittigidiyor.com gibi siteler üzerinden gerçekleştirdiğim satışlarda bu sitelerce üretilen indirimli kargo kampanya kodu kargo tarafından uygulanmasına rağmen bir çok siparişte bu indirimlerin yansımadığını görüyorum ve de 5-6 tl ye gidecek ürünler 25-30 TL üstü rakamlara faturalandırılmış olduğunu görüyorum. Şube indirimin uygulandığını ama nedense fiyata yansımadığını söylüyor. Bu durumun da bir kaç müşterinin bana bildirimde bulunması vesilesiyle fark ettim. Şube sistemsel sorundan ötürüdür deyip geçiştiriyor. Genel müdürlüğe de bildirimde bulundum yanıt bekliyorum.
Müşteriler mağduriyet yaşamasın diye cepten aradaki farkları aktardım lakin oluşan bu zararların tanzimi içinde hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum. Bu hususta nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor? Davaya gerek kalmadan tüketici hakem heyeti gibi bir kurumda çözüm sağlayabilir mi?
Aynı sorunu bende gittigidiyorda yaşadım ama 2. sorunda olayı çözdüm. Sizin kargoya verdiğiniz SC******* 'li kodu kargo görevlisi küçük harfle girdiği zaman sistem onaylamıyor bu yüzden sizden veya karşıdan normal ücret alınıyor. Bundan sonra kodu verirken büyük harfle sisteme girmelerini iletin