1) 3000 lirayı 3000 lira olarak düşünürseniz zarar edersiniz. Çünkü para var nasıl olsa mantığı olacaktır.

2) Sosyal medyaya vesaire bu bütçeyle harcama yapılmaz. Bunu kafadan silin.

3) Sitenin içerik ve hiyerarşi bölümüne önem gösterin. Yani atıyorum estetik ile alakalı bir siteniz var, burun estetiğinden tutun liposakşına kadar alakalı tüm sayfalar olsun.

4) Kategorilere önem gösterin. Örnek üzerinden gidersek, yüz estetiği, vücut estetiği ayrı kategorilerdir. Burun için yüz kategorisine, liposakşın için vücut kategorisine yazı gönderin.

5) Katma değeri düşük içerikten kaçın. Yani örneğin burun estetiği nedir için 1 yazı, nasıl yapılır için bir yazı yapmayın. Gerekirse 10.000 kelimelik bir yazı olsun, ama o konuyla ilgili merak edilen her şeyi versin.

Bu şekilde hiyerarşik ve dolgun içerikle zaten hangi kelime olursa olsun ilk 100 içerisindesiniz. Bunu bir kenara atalım. Şimdi işin backlink kısmına varalım.

1) Forum tanıtımları ve paravan sistem

1-a)

Forumlarda sitenizi 50 kelimelik özgün yazılarla tanıtın. Günde 1-2 adet olacak şekilde. Örneğin 1 ayda 40 foruma tanıtım yapın. Tabii şu şekilde.

Yazıyı tamamladınız, sonuna sitemiz : http://www.siteadresi.com ya da www.siteadi.com ya da siteadi.com ya da siteadi ya da site adı olarak marka bilinci ve url mantığıyla ekleme yapın.

1-b)

Paravan blog açın. WordPress, Blogspot, LiveJournal, Tumblr, Weebly olabilir. 5 adet yeterli olacaktır.

Her birine yazılar yazın. Yazdırmayın bakın, yazın. Buraya bütçe ayırmayın yazı için.

Her bloğa her gün 1 yazı girin. Toplamda 5 blog 5 yazı olacaktır. 1 ay sonunda 30 içerikli bir siteye ev sahipliği yapacaksınız.

2) Link çalışmaları

2-a) Ana site için:

Doğal linkler elde etmeye devam edin. Örneğin kaliteli edu, gov sitelere üye olun. Profilinizden http://www.siteadi.com diye link verin. Maksat otorite sağlamak.

Artık yavaş yavaş kelimelerinize link alabilirsiniz. Tanıtım yazısı alırken toplu paketlerden kaçın. Yerine sadece ana sayfadan link almayı tercih edin. News kayıtlı sitelere para gömmeyin, %95'i link çöplüğü. Ana sayfaya link almak yerine, alt sayfalara uygulayarak long tail mantığıyla ilerleyin. Alt sayfalardan hit almaya başlarsanız, ana sayfanız kendiliğinden yükselmeye başlar ve çok az linkle ileriye gider.

2-b) paravan siteler için:

Paravan sitelerinize seo paketleri uygulayabilirsiniz. Ama tutupta saçma sapan şeyler değil. eşit davranın. yazılara, kategorilere de çalışma yapın. Web 2.0'lar, yine paravanlar, forum tanıtımları v.s herşeyi kullanabilirsiniz. Ama az az ve doğal kullanın. her çeşit backlinkten faydalanın. Allah ne verdiyse.

Bu sürede çalışmaları yürütürken haftada 3-4 makale mutlaka girin. özgün. kısacası 2. ay sonunda ortalama olarak 5 paravan sitede 200 yazı olacaktır. çok güzel ve doğal rakam.

2-c) illa ki sosyal medya istiyorum diyorsanız:
google plus kasabilirsiniz. sayfalarınızı facebookta, twitterda paylaştırabilirsiniz.

3) Ağı ve siteyi yükseltme ayı

3. ve 4. ay site için biçilmiş kaftandır. bu sürede yapılacak çalışmalar size ekmek kapısı olacaktır. paravan bloglarınız artık içerik dolu ve yapılan çalışmalardan dolayı otoriter.

Ana sitenize linkler almaya başlayabilirsiniz buradan. Mesela estetikbolgesisitesifelanfilan.com/burun-estetigi/ 5 tane 200-300 kelimelik burun estetiği makalesi yazıp link verebilirsiniz. gözle görülür yükseliş olacaktır.

Sonrasında bu paylaşımlara çalışmalar yapabilirsiniz.

Ortalama olarak 3000 lira yerine 1500 liralık bir çalışmayla, aynı etkiyi sağlayabilirsiniz.

SEO için para saçmayın, kullanabileceğiniz kaynak aşırı fazla. Sadece doğru kullanın.

BU PARA YETMEZ DİYENLERE ALDIRIŞ ETMEYİN.

Onlar gidip spam dolmuş, tanıtım çöplüğü olmuş news kayıtlı haber yazılarına dünyanın parasını sayarlar. orta düzeyli bir newsten tanıtım almak en kötü 70 lira.

70 liraya 3 tane siteden home link alabilirsiniz. tanıtım yazısı sayfasının otorite kazanması ve etki etmesi çok uzun sürecektir. hiç otorite almayabilir de.

dikkat edin, site otoritesi ve sayfa otoritesi farklı şeylerdir.

ama ana sayfa otoritesi yüksek olan bir home linke 170 lira da verseniz, 10 tane tanıtımdan alamazsınız o faydayı.

O yüzden önce sitenizi ücretsiz ve el emeği imkanlar ile ilk 3 sayfaya sokmaya bakın. rahatlıkla sokarsınız zaten.

PARAVAN BLOGLARI DESTEKLEMEK İÇİN DEVAMI:
>>> https://www.r10.net/1071865412-post15.html