Hocam paravanları beslemek adına önerebileceğin bir program var mıdır ? İmleme forum tanıtım toplist vs. Gönderim yapan ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdi bu paravanlar senin ikinci katmanın olacağı için, doğrudan spam olmaması lazım. 3 katman paravan bloglar olsaydı tam otomatik programlar ile 15 dakikada 250 imleme yapabilirdin, önemli değil o kadar.
Ama 2. katman olduğu için zaten bahsettiğim şekilde içerik olmazsa olmaz.
Bu sitelere forum tanıtımını yine ana siteye yaptığın gibi yapabilirsin. Örneğin 1 ayda 50 forum tanıtımı kullanabilirsin her site için. Ama 1 ayda dikkatini çekerim.
İmlemeler ve diğer backlink çeşitleri için işini çözecek program Magic Submitter olacaktır. Daha uygun fiyatlı ve çalışma mantığı çok iyi. Yarı yolda bırakmaz. Ya da öğrenebilirsen GSA Search Engine Ranker.
Bu programları kullanırken dikkat edeceğiniz 3 husus var.
1) Zamanlama
- 2. katman paravanlara hiç bir zaman zamanlama olmadan çalışma yapmayın.
2) Spintax
- Kısaca spin olarak kelimeleri değiştirme yöntemi. Mümkün olduğunca eş anlamlı ve benzer kelimeleri spinleyin. Ortalama %75 üstü bir özgünlük yakalayın. Bu özgünlük testini the best spinner ile yapabilirsiniz. İngilizce spin yapar ancak Türkçe spinlerinizin yüzdesini öğrenirsiniz.
3) Tüm linkler
- Sitenin sadece ana sayfasına çalışmayın. Sitede yayınlanan yazılara, kategorilere de aynı oranda çalışma yapın. Site genelinde bir otorite artışı sağlayın. Unutmayın otoritesiz siteden alınan tanıtım yazısı fayda sağlamaz.
Buradan çıkartacağımız net sonuç nitelikli ve otoriter backlink sistemidir.
Paravanların hepsini farklı A-Class IP üzerinde barındırın.
C-Class demiyorum, A-Class IP diyorum.
Sitelerin hepsinde wordpress kullanmayın. mybb, drupal ve benzeri içerik yönetim sistemleri kullanın. Hatta, forum alt yapısına dahi yer verin.
Hiç bir paravanı google servisleriyle etkileşime sokmayın. Örneğin okunurluğu düşük yazıyı Google Analitik servisinden alan webmaster central, katma değeri düşük ya da hiç değer katmayan boş içerik cezası verir. Aynı zamanda Tam Spam cezaları da bu yüzden gelir. Google servislerinden uzak durun.