Abim valla bu iki yıldır düşünmediğim kendimi yerine koymadım insan tipi cinsi kalmadı. Kendimi bazen öldürecek kadar kötü düşüncede şeyler düşünüyorum. Kendimden nefret ediyorum. Bazen insanlardan midem bulanıyor bazen kadınlardan bazen erkeklerden bir çoğu zaman kendimden. Yani kendimi yerine koyup o piskoljiyi baskıyı ruhsal kötülüğü yaşamadım şey kalmadı. Bi sivilcelerim var bide maddi ve makami yönden hep bi çaba hep bir düşünce var. Başarılı olma. Bazen bu hayat nasıl geçer ne berbat bir hayat diyorum. Bi anda full enerjik arkadaş ortamının bel kemiği oluyorum bazen ise o takıldığım arkadaşım ve ailemden midem bulanıyor. Erkeklerin fazla olduğu ortamları sevmiyorum. Hele cinsel şeyler konulduğunda espirisi yapıldığında o piskoloji benim hayatımı bitiriyor resmen. İnsanlara bazen çok saf şekilde güveniyorum bazen hiç güvenmiyorum. Karşımdaki kişinin aklını okuyorum neler düşündüğünü neler düşünebileceğini hisediyor anlıyorum. Kızlarda çok seçiciyim aşık olmadım kızlarla çıkmak çok mide bulandırıcı geliyor. Abi bide okul derdi var bide şu sıralar bom boşum 7/24 kendi içinden konuşuyorum.

Ne yapıp bu ergenliği bitirim sizde ergenlikte böyle şeyler oluyor muydu.
ilk olarak bu hayat senin hayatın.başkalarının hayatını düşünüp yorumlamaya,anlamaya çalışma.ömrün bununla geçer takıntı haline getirirsin kendini düşünmeyi unutursun.ergenlikte evet çoğumuz özellikle hayatta istediğimiz en ufak birşey bile olmadığında kendimizi öldümek istemişizdir.fakat olgunlukta bunları bastırmakla başlıyor.o yüzden dünyaya geniş açıyla bakmaya çalış ve asla umudunu kaybetme.istediğin birşeyi elde etmek için binlerce yol vardır.
sivilcelerini asla dert etme ellemediğin sürece gelip geçici şeyler onlar.makam ve başarılı olma derdini ertele şu an hala okuyorsun ve bu anın keyfini çıkar.okul bittikten sonra bunu fazlasıyla düşüneceksin zaten bırak ilerdeki sen düşünsün sen okul yıllarını yaşa

evde sakın tıkılı kalma dışarı çık yürü hava al farklı insanları gör.kişisel bakımına mutlaka önem ver.sivilcelerin seni çok rahatsız ediyorsa ilaç kullan.bu hem fiziksel hemde moral yönünden sana iyi gelir.parfüm,deodorant kullan güzel kokular sık.giymek istediğin elbiseleri,tarzını kendin belirle asla birilerinin özentisi olmaya çalışma.insanlar seni elbiselerinden,davranışlarından kişiliğinden tanıyacak ve farklı olduğunu anlayacaklardır.
cinsellik konusu elbette konuşulacak fakat bunlardan midenin bulanması,kızlarda fazla seçici olmak,kızlarla çıkma düşüncesinin seni rahatsız etmesi pek normal şeyler değil bunlara kafayı fazla yordukça cinsel kimliğini farklı şeylerde aramaya çalışırsan kendini eşcinselliğin içinde bulabilirsin.bu tür olaylar meraktan ibaret olabilir fakat ergenlikte takıntı haline getirdiğinde cinsel eğilimin farklılaşabilir bu konuda kendini çok kötü hissediyorsan psikolojik destek al.okul yokken kendini birşeyler öğrenmeye hobi edinmeye yönlendir.mesela php öğrenebilirsin yada gençlik merkezlerine git kamplarına katıl biraz sosyalleşebilirsin.
bu hayata bir kez geldiğini ve bir daha bu şansa sahip olamayacağını, yokluğunda annen ve babanın nasıl üzüleceği aklına gelsin.kendi hayatına ve ailene önem ver arkadaşlarının neredeyse hepsini bir daha göremeyeceksin ama kendin ve ailen bu hayatta sahip olduğun en güzel şeyler.pozitif düşün,pozitif yaşa ve insanların düşüncelerini önemseme.bu hayatı yalnızca sen güzelleştirebilirsin