Yatırım bölümünde bu tür başlıklar çok fazla var ve bir çoğunuza artık gına getirdi; 10 bin TL ile ne yapabilirim, 50 bin TL ile iş önerisi, 100 bin TL reel yatırım önerileri gibi. Ancak ben ev almak, arsa almak, Adsense gelirli site almak, borsaya yatırım yapmak, altın almak ya da bitcoin almak istemiyorum ben bu para ile ciddi ciddi e-ticaret yapmak istiyorum.
Okulum seneye bitiyor ve okuduğum bölümün geleceği pek parlak değil yani KPSS ile de atanamayacağıma göre kendim bir şeyler yapmam lazım. Bu konuda önerileriniz nedir? Nasıl başlamalıyım ne tür ürünler ile bu iş yürür? Şu an ithalat araştırmaları yapıyorum. Babamın da desteği var maddi ve manevi olarak, gerekirse bir miktar da kredi çekebiliriz.
Konuyu bu bölüme açmamda bir sakınca varsa Yatırım bölümüne taşınabilir. Bu tür sorulardan bıktığınızı biliyorum ama ben laf olsun diye açmıyorum konuyu gerçekten bu sektöre gireceğim. E-ticaret olmasa bile internetten kazandığım parayı internet sektörüne yatırmak istiyorum.
Hocam bütçeniz gerçekten benim kanatimce güzel.Mutlaka profesyonel birinden danışmanlık almanız şart.Miktar ciddi,güzel bir giriş yapılırsa,çok sağlam girersiniz sektöre.