Önceden kullandığım red tarifemden fazla ücret alınmış bundan benim haberim yoktu Vodafone'dan mesaj attılar sizden 78 TL aldığımız haksız ücreti iade edeceğiz diye, bende bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım benim kendilerine bir kağıda gerekli bilgilerimi yazıp (banka iban, nüfus cüzdan arkalı önlü resim) çekip mail attık. Para derdinde değildim sonra bunlardan ses çıkmadı tekrar aradım müşteri hizmetlerini bu sefer maille olmayacağını faks çekmem gerektiğini söylediler buna da eyvallah dedim faks çektim mesaj geldi ücret banka hesabıma yatırılacaktır diye 6 ay gibi bir süre geçti ücret yatmadı. Müşteri hizmetlerini aradım Mart ayında yattığını söyledi kendisine dekont atmasını istedim ama atmadı bankamla görüştüm Mart ayının özetini istedim para yatmamıştı. Tekrar aradım bu sefer başka birisi paranın yatmadığını 72 saat içinde yatacağını söyledi ve 15 gün geçti hala yatmadı para .

Artık olayın parasında değilim ama aptal yerine konmak koyuyor insana daha başka ne yapabilirim. Şikayetvar konu actım ordada kimse ilgilenmedi