bu işten para kazanmak için çaba gösterip site yapıyorsunuz.
sonra şunu yazıyorsunuz
Alıntı
hocam eklenti yoast news eklentisi almıştım sonra geri iade vermişlerdi sonra baktım baya iyi işe yarıyor ama 69 dolar çok para hocam
eklentiyide parayla alıyorsunuz güzel. takdir ettim.
Sonra iade istiyorsunuz, bakın yoast ne kadar kaliteli diyorki okey biz ödemenizi yapalım yapıyorlar.
Sonra aynen alıntılıyorum ;
Alıntı
sonra baktım baya iyi işe yarıyor ama 69 dolar çok para hocam
sonra baktım baya iyi işe yarıyor : eğer birşey sizin işinize yarıyorsa, ve bir karşılığı maddi bi değerle ölçülüyorsa
almak zorundasınız, alınız. Almıyorsanız kullanmayınız. Kullanıyorsanız, w-arez çözümü aramayınız.
Neden mi ?
Size ahlaklı olarak iade eden bir firmanın ürününü kalkıp hele hele destek forumlarından yardımla istediğiniz uslupsuzluğa uydurmak için insanları da bu etiksizliğe ortak etmeyiniz. Ayıp yahu.
Şimdi burda sayısız insan yaızlımdan para kazanıyor, bazıları ev bakıyor, çocuk okutuyor, bazıları 69 dolar çok para dediğiniz ücretlerin 1.000 katını yatırım yapıp ofis açıp içeride yazılım işliyor, bunu çıkarıp çarkı döndürebilmek için, atıyorum eklenti yazıyor, atıyorum tema yazıyor, e kullanacak insanlara da bir değer belirliyor, diyor 100 lira.
O zaman siz ona da çok para diyip w-arez mi talep edeceksiniz ?
Yahu şu zihniyetle iş yaptığımızdan neden Türkleri kimseler sevmiyor diye bir özeleştiri yapsanız bi kaç dakika sadece fazla değil.
Eminim aynı düşüncelere sahip olacaksınız.
Lütfen söyleidklerimi farklı yerlere çekmesin siz veya başkaları.
Konuyu burgalayıp polemik yaratmak değil maksadım.
O zaman bırakacaksınzı bu işleri ya hakkıyla yapacaksınız ki hakkına girmeyeceksiniz insanların. ya da aldığınız parayı vicdanen rahat olarak harcayındiye uslune uygun yapacaksınız
iyi forumlar