ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bu kadar çıldıracak bir durum yok ? Elinde yoksa ürün veya belirttiği günde tedarik edemiyorsa iade geçer ve bir özür mesajı atar. Sonuçta orada 3 iş günü diyor bu 3 iş gününde ürünü tedarik edecek yada bu ürünü satmayacak. Hadi bunu da geçtim 3 gün sonunda göndermiyor 7 gün sonraya atıyor 7 gün ses etmiyorum yine bekliyorum sonra bi 5 gün daha ileri atıyor bu durum sizce normal mi ?? siz kendi bakış açınıza göre yorum yapıyorsunuz ben kendi bakış açıma göre. 08.06.2016 tarihinde parasını ödeyip satın aldığım ürünü neden 10-15 gün gelmesini bekleyelim ? Yatırdığım ücreti neden 20 gün sonra iade alayım ? Tedarik edilemiyorsa iadesi 3 iş günü sonu yapılsın ama yapmıyorlar ? 2 defa iade istediğimi biliyormusunuz ? tüketici hakem heyetine dilekçe hazırladığımı pazartesi gidip kaymakamlığa vereceğimi biliyor musunuz ? Sikayetvar.com açın yüzlerce bu tip mağduriyet var. N11 , gittigidiyor vb bir çok sitede bu ürün varken ve daha hızlı gelebilecekken neden 20 gün bir ürünü bekliyeyim ? Ben burada başka insanlarında mağdur olmaması için konu açıyorum dileyen gider yine alış-veriş yapar sorun yok.
Evet hocam haklısınız şikayet dilekçesini hazırlayıp tüketici haklarına bence de gidin. Eğer sonuç çıkmazsa mutlaka mahkemeye verin sonuç alırsınız. Çok ciddi para cezalarına çarptırılabilirler. İyi bir dersi haketmişler bence de.
Çok geçmiş olsun