Merhabalar;
Yıllardır internet kullanırım ve yıllardır e-ticaret sitelerinden alış veriş yapmışlığım vardır ben bu Tekzen firması kadar sorumsuz, bunlar kadar amatör, bunlar kadar müşteriyi dikkate almayan başka bir firma daha görmedim. Lanet olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Siz siz olun bu firmadan en ufacık bir ürün dahi almayın.
Konuyu kısaca özetliyeyim;
08.06.2016 03:51:20 tarihinde tekzen.com.tr üzerinden bir ürün satın aldım. Ürünün satış sayfasında tedarik sürecinin 3 iş günü olduğu yazmaktaydı. Fotoğraflar alta var. Neyse 08-09-10 3 iş günü yapıyor bu süre zarfında ürün çıkışı yapılmadı 11.06.2016 tarihide hafta sonuna denk geldiği için cumartesi pazar bekledim pazartesi oldu. Canlı destek kanalı ile görüştüm ürün pazartesi de çıkmadı ve bana mesaj attılar
" Siparişiniz en geç Cuma günü kargoya verilecektir " dediler yani 18.06.2016 tarihine attılar. Hadi dedim iade vs uğraşmayalım cuma gelsin. Bugün kargo çıkışını bekliyorum aradım öğlen gün içinde kargoya verilecek dedi. Sonra 5 gibi aradım bana demesin mi
" Siparişiniz en geç 22.06.2016 Çarşamba günü, adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilecektir. " ben çıldırdım. Telefon açtım bir sürü laf söyledim vs iptal ettirdim ürünü istemediğimi söyledim. Bu firmadan uzak durun zerre birşey alıp paranız ile rezil olmayın
Tecrübeli kişilere soruyorum bu konuyu tüketici hakem heyetine taşısam bir şey çıkar mı veya uğraştığıma değer mi ? Benim paramı 15-20 gündür ellerinde tutuyorlar.