Arkadaişlar benim başıma geldi OSMAN NAR ve sitesi narsunucum.com dikkat edin kişi dolandırıcıdır.Web.com üzerinden aldığı ürünleri satıyor ayrıntı için konuyu okuyun lütfen

https://*******.com/forum/sikayetim-...ar-348123.html

Konu ile ilgili arkadaş bu forumda değilmiş sanırım bu sadece bilgi vermek amaçlı hatam olduysa affola

12.05.2016 tarihinde alan adı satışı yapan toplu olarak alan adı almak için 90 TL para yatırdım.Daha sonra beklemeye başladım ardan yaklaşık 1 saat geçtikten sonra durumu sordum çünkü alt tarafı 10 domain ve hepsi boşta almak yaklaşık olarak 30 dk anca sürer mesaj attım yoğunluk olduğunu 5-6 müşteri var deyip sıraya koyduğunu olacağını söyledi tabii biraz daha vakit geçince paramı iade istedim o da verebileceğini söyledi bu konuşma olduktan sonra kayboldu sonra geceye kadar ulaşamadım bir web sitesinden alıp satıyormuş bana limit vereyim sat demiş uzunca sayılacak bir mesaj sat kazan ilk başta olumlu gibi görünsede daha sonra vazgeçtim para istedim o da tamam olur dedi "

Tabi bu saatten sonra olay daha da karıştı Arkadaş iade edecek ama CEBİME NE ZAMAN GEÇERSE müşteri oyalanarak ve ya böyle bir cümle denmez ayrıca sen bni bir yerden attırdın Allah belanı versin paranı vermeyeceğim sen hak ettin diyerek hakaret ederek İŞ YERİ SAHİBİ OLAMAZSINIZ.

kISACA BİR ALIŞVERİŞ VAR BEN ALICIYIM ARKADAŞ KENDİ SUÇLU OLDUĞUNU KABUL EDEREK İADE DİYOR AMA CEBİME NE ZAMAN GEÇERSE ÖDERİM DİYEREK TİCARET OLUNMAZ