Ben maddi tazminat davası açtığımda bakalım ne olacak. Arkadaş 15 kez dedim ki kalite birimine en yetkili onlarmış bu dava 6 ay hatta 1.5 yıl sürebilir. Bakın bu fiziksel işlem gerektirmiyor. Ben sizden bedava da istemiyorum konuştuğumuzun olmasını yetkili bir kişinin yönetim paneline girip bu kota durumuna el atmasını aksi halde yargıya taşıyacağımı söyledim. Bu işi benim ticarette zararlı olmama neden olmakta dedim. Ben avukat bi' dostumla da konuştum kazanırsam neler olur gibisinden. Bu süre boyunca kullandığın internet parasını onlar öder fakat maddi tazminat davası farklı bir boyut onu bende merak ediyorum dedi
Bu konuda görevli yargı yeri Tüketici Hakem Heyetleri, 2.320 TL altındaki uyuşmazlıklarda önce İlçe Tüketici hakem heyetine başvurmak gerekiyor.
Biran önce başvurmanızı öneririm çünkü yoğunluk sebebiyle THH'lerde dosyaların sonuçlanması uzun zaman alabiliyor.
Bu arada BTK, şikayet var gibi yerlere gerekli şikayetleri yapmanızı tavsiye ederim.
---
Bu şirketlerin kafasında müşteri memnuniyeti maalesef hizmeti satana kadar... İmzayı atana kadar her konuda sen haklısın, attıktan sonra onlar haklı...