Superonline VDSL kullanıcısıyım. TTNET'den, Superonline geçiş nedenimi çok açık bir şekilde 5 kez ve üzeri tekrarlayarak, bakın sizde joker AKK ve turbo yükle var ben bunu kullanmak için geçiyorum dedim. Farklı günlerde, 2 farklı satış temsilcisine bunları aktardım. İkisi de efendim VDSL'de bu yok ki demedi.
8 gün önce kotam dolmaya yakın Joker AKK ve Turbo Yükle almaya çalıştım alamadım. Kurumu arayarak problemi söyledim bana "sizin paketiniz bunu desteklemiyor" dendi. Ses kayıtları mevcut. Superonline hatalı bilgi verdiğini kabul etti ama ne taahhüdü bozuyor ne bana dediği hizmetleri veriyor.
Bende internet üzerinden para kazanan bir insanım.Bulut tabanlı uygulamaları kullanırken internet hızına ihtiyacım var aksi halde yapamıyorum ve maddi zarara uğruyorum. Avukat arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi yada bu tarz sorun yaşayan arkadaşlar
27.04.2016 01.18 itibari ile hızım 1.7 - 2.1 mpbs ye düşmüştür.
FTP bağlantısı, VDS Cloud olan sunuculara olan erişimim bile yok denecek kadar az. Sayfalar arası geçişten tutun, sayfa yüklenişe kadar zarar. Bulut tabanlı uygulamalara bağlanamıyorum bile.
1. Maddi tazminat davası açacağım
2. Yanlış bilgi verdikleri halde taahhüt bozmuyorlar
3-Bu süre içerisinde gelen TTnet tekliflerini kaçırmış bulunmaktayım. Bununla ilgili çok özel fırsat paketini sırf bu firma yüzünden kaçırdım.
Ek olarak localdaki WAMP Server bile kafayı yemiş durumda.
Beni maddi ve manevi zarara uğratan bu firmaya gerekli yaptırımları yapıp konu süreçlerini buradan bildireceğim.