Başıma ikinci kez geliyor. Önce garanti kredi kartımdan sonrada ziraat kredi kartimdan ya turkcell 3d data ödeme yada ttnet fatura ödeme diye para çekiliyor.

İlk olarak garanti ekstreden farkettim. Aradım musteri hizmetlerini. Anlattım durumu. Sağolsun yardimcı oldular. İnternet sitelerinden harcama itiraz formunu indirdim. Doldurup faks ile gönderdim. Birkaç gün içinde para hesabıma yattı.

Bu sabah uyandığımda ziraat mesaj atmış. 54 lira ttnet odemesi yapılmıştır diye. Ama hizmet no falan yok mesajda. Zaten faturam 59 lira ve odemistim. Tabi aradım hemen. Garanti musteri hizmetleri kadar olmasa da yardımcı oldular. Dilekçe yazmami istediler. Ve her serde Hayır vardır misali Mart ayında da kredi kartimdan 60 lira cekmis birileri turkcell 3d ödeme diye. Geçmiş dönemi incelerken farkettim. Onu da ekledim dilekçeye benim tarafımdan yapılmamıştır diye.

Şimdi sorum şu. Bunlar nasıl ulaşıyor da işlem yapıyor. Nette kısa bir araştırma yaptım ve cok mağdur var. Kredi kartlarımı iptal ettim ve yeni kart göndermelerini istedim. Bu konuda yapmam gereken başka bir şey var mı? Ayrıca enpara kartim var. Onunla ilgili bir şey yapmam lazım mı. Bilgilerim falan calinsmitir belki diye.

Son olarak yurtdışı hiçbir siteden alışveriş yapmadım. Genelde hepsiburada n11 falan kullanırım. Bazen de otobüs bileti. Pcde virus falan mı var acaba diye düşünmeye başladım. Önerileriniz varsa dinlemek isterim. Siz siz olun ara ara kredi kartı hesaplarınıza bakın.