Nerelerden alıyorsunuz. 50k bütçe için öneriniz var mıdır?
Hocam valla babam anlıyor o işten.Kendinede banada o arıyor genelde.Fakat alırken dikkat ettiği şey Arsanın İmarının olması. İfrazıda varsa çok iyi olur.Bugün alsan yarın satma şansın olur.
Biz genelde yazlık alanlardan alıyoruz.Bu yüzden değeride hızlı artıyor.
Bu sıralar istanbulda İmarlı 300 M2 Silivri çatalca taraflarında ufak yerler var.50-60 Bin Civarlarında. Bunları araştırın isterseniz.
Alırken dikkat edeceğiniz şey: Kısa vadede satacaksanız eger İmar kesin olmalı,İftrazıda varsa işniiz kolaylaşır.
Uzun vade için arsa değilde tarla tapusu olan yerler var daha büyük alan bunlar uzun vadede çok kazandırıyor. Silivride aldığımız yer 10 Senede 15 Kat değerlendi mesela.
Kesinlikle Hisseli yer almayın.Bu Emlakcılar kazıkçı olmuş satayımda alana ne olursa olsun kafasınlar.
Sakarya Karasu tarafına bakabilirsiniz. Çanakkale Saroz kıyı tatil köylerine bakabilirsiniz.