Havalar ısınıyor. Digiturk satışları düşecek. Büyük ihtimal sizinde faturanızı şişirecekler bende olduğu gibi. Öncesinde film satın aldınız diyecekler. Hayır diyince. Diyecekler Fenerbahçe maçını satın almışsınız. Sonra Gatasaraylı olduğumu öğrenince Galatasaray maçını almışsınız denilecek.
Otomatik ödeme kesinlikle tanımlamayınız. Fazla fazla çekiyorlar. İade alamıyorsunuz.
Sonrasında baktım ki bunlar niyeti bozmuşlar. Yazdım dilekçe, fax çektim gönderdim kapattırdım üyeliğimi. Cihazları teslim ettim. Telefon ve mail ile borcu yoktur yazısı istedim. Böyle bir şeye bizim yetkimiz yok denildi ve göndermediler.
Aradan 6 ay geçti. Avukatlık bürosundan mesaj geldi. Hakkımda idari takip başlamış. Digiturk u aradım dedim ses kayıtlarını gönderin. Göndermediler. Borcum yok bu neyin parası dedim. Avukatlık bürosu ile konuşunuz dedi. Orayı aradım bizim elimizde döküm yok, sadece borcunuzu görebiliyoruz dediler.
Bu parayı verirsem uyuyamam. Vermeyeceğim.
Bu konu tarafımca sizleri bilinçlendirmek için açılmıştır.
Aynı Olay Benimde Başıma Geldi Ödeme Arkadaşım 2002 -2005 arası tam hatırlamıyorum zamanında gazete ile kupon biriktiriyordun dekodurun ücretini ödemiyordun gazetenden satın almış oluyordun neyse yılalrca kullandım en son kafam attı aboneliği iptal ettirdim telefonlan kayıtlarıda var ondan sonra decoder dediler dedim ben kuponla aldım siz bana hediye etmediniz parasını ödedim aldım alırız almayız vermedim halada kömürlükte duruyo

geçen aradı diji borcunuz var diye dedim ne borcu kullanım borcu dediler

ben yıllar önce kapattım decoder kuponla aldım ücretini ödedim ondan sonra dediler onun borcu teslim etmediğiniz için dedi neyse bi kavga dövüş dedim kardeşim beni icraya ver veremiyorsan ben seni dava edecem beni arayıp durma ondan sonra bir daha aramadılar

günde 3 kere mesaj haftada bi kere arıyoladı yine istanbul elektirik firmasından avukatı aradı

ben 1992 de ankaraya taşındım 2008 yılına ait elektirik borcum varmış

dedim dalga geçiyorsunuz heralde resmi kayıtlara bakın ben 1992 de taşınmışım en son icrtaya verceklerdi

dedim verin beni rahatsız etmeyin arayan soran olmadı bi daha