@SmartisHost tarafından 05.03.2015 tarihinde 1 adet VDS 8GB ram, İngiltere lokasyon centos6.5 32 bit sunucu alındı. Malesef 12 gün dahi geçmeden ve 1 hafta boyunca dene sistemi kullandığım VDS bugün sabah saatlerinde Vds üzerinde oynama olduğunu farkettiğimde taraflarına skyp'den bildirim yaptım. Bana verilecen cevap bu şekilde oldu. "Datacenter'ın güncelleme yaptığını reset atılmasını istediğini belirtildi." kısa süre içerisinde açılacağı belirtildi. Aynı zamanda belli bir süre sonra disck'in arıza yaptığını değişceği belirtildi. Saatler ilerledikçe raid kartın bozulduğunu ve yedeklerin olmadığı belirtildi.
Daha 10 günlük makinede yedek kayboluyor. Ve kendileride çok iyi biliyor ki ben bu sistemi özel olarak kurdurdum tamamen özel ve sistem olarak kurdurdum. 300 TL vererek sistem kurdurdum eskide olsa yedekleri bekliyorum. Maduriyetimin giderilmesini istiyorum. Eve Vds ödemesi geri iade edildi ancak maduriyetim büyük ve giderilmesini bekliyorum.
Evet yedekler müşteriye ait olabilir ancak ben güncel bir yedek istemiyorum Herhangi bir yedeğimi istiyorum vede makine tamamen yanmış durumdadır. Bizim burda firmadan beklediğimiz bizim sorumluluğumuz dışında olan olaylardan dolayı yaşanan bu sorunda yedeklerimizin "Güncel değil" firmaların haftalık veya aylık olarak oluşturması gereken kendi yedeğini istiyoruz.