dapzar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben size r10 dan sürekli resim attım evimdeki bilgisayardan bağlanamıyorum sitenize ulaşamıyorum diye resimlerde attım tor dan ulaşılıyor normal tr ipden ulaşılmıyordu. ben sizin hizmet kaltesizlğinizi yaşadım arkadaşlarda yaşasın görsün bu konu açmamak için pm ve ticektla size ulaştım ama bu tavrınız devam etti yapılacak bir şey yok benden yana hakkımı istiyorum gerisi Allah'a kalmış iyi günler.
Merhabalar,

Sadece bir kere ulaşamadığınızı r10'da pm ile ilettiniz tor browser ile hem bizim sitemize hemde kendi sitenize ulaşamadığınızı söylemiştiniz ve bu geçen ay idi bu sıkıntıyı tek yaşayan sizsiniz diğer arkadaşlarımız bu konuda hiç bize ulaşmamıştır.Tekrar iletiyorum sunucumuzda herhangi bir problem bulunmuyor sitenizin ns adreslerini veya başka bir sitenizi reseller hesabınıza eklerseniz bunu göreceksiniz. Hiçbir müşterimize yanlış tavırla asla yaklaşmayız sizin ne sorunuz varsa bizde ona göre sorunu çözmeye çalışırız siz bizden para iadesi istediniz ve vermediğimiz takdirde şikayet konusu açacağınızı belirttiniz. Bu konuda bizim ne yapmamızı istiyorsunuz ? Reseller hesabınıza tekrar bağlanmayı denerseniz sorun olmadığını göreceksiniz.

Teşekkürler.