Merhabalar,
Aynı hizmeti onlarca kişi kullanıyor bu hata sadece sizde oluyor. NS adreslerimizde oluşan sorun kısa süreliydi ve şuanki optimizasyon sorunu da maksimum 30 dakika sürdü. Kampanyalı ürünlerimizde herhangi bir iade olmuyor maalesef. Dilerseniz bizden aynı hizmeti alan r10 kullanıcılarına sorun yaşayıp yaşamadıklarını sorabilirsiniz. Ayrıca bizden iadenizi 18.02.2016 tarihinde istediniz ve iade işleminin kampanyalı ürünlerimizde geçerli olmadığını belirttik bunun üzerine 20.02.2016 tarihinde kesintiler olduğunu bildirdiniz ve yeni ns adresleriyle güncellemenizi istedik. NS adresleri oturduktan sonra ise sitenizde hiçbir problem olmadığını şayet kendim gördüm test ettim.
Teşekkürler.
Hocam ben size r10 dan sürekli resim attım evimdeki bilgisayardan bağlanamıyorum sitenize ulaşamıyorum diye resimlerde attım tor dan ulaşılıyor normal tr ipden ulaşılmıyordu. ben sizin hizmet
kaltesizlğinizi yaşadım arkadaşlarda yaşasın görsün bu konu açmamak için pm ve ticektla size ulaştım ama bu tavrınız devam etti yapılacak bir şey yok benden yana hakkımı istiyorum gerisi Allah'a kalmış iyi günler.