Dün dedicated sunucu için Cloudef ile anlaştık. İlk başta anlaşırken dün için teslim edilmesi gerektiğini gece kurulumu yapacağımı acelesi olduğunu defalarca belirttim.

17:24 satinde sipariş geçtim defalarca karşı tarafa acelesi olduğunu belirterek ancak 22:53 saatinde teslim alabildim. Zaten burada bir sorun yok geçte olsa gün içinde teslim ettiler.

Ben sunucuyu sadece KVM kurulmuş şekilde istedim. Cloudef bana hem KVM hem de Esxi kurup veriyor. Sebebini sorduğumda aceleniz var diye diski sıfırlamak için sataya kurmuştum kalmış diyor. Tamam bu bir nebze anlaşılabilir madem esxi kurdun onunda şifresini ver. Normalde root şifresiylede esxi ayarlarını yapabiliyorsun ama bana verilen root şifreside yanlış.

Daha sonra canlı destekten root şifresi yanlış diyerek root şifresini istedim bana KVM bilgilerini gönderdiler. Daha sonra ticket ile istedim root şifresini yine bana KVM bilgisi gönderdiler.

Sonuç olarak 1 gün bile işimin aksamaması gerektiğini söylememe rağmen işim aksada. İade istediğimde de şimdi iade mi yapmıyolar.