yakupqqq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zincir sistemde örneğin 1000 lira yatırır 10 kişi bulur ve 1000 lirayı geri alırsınız. ancak zincir sistem yasaklandı. oysa bunlar 20 liralık siteyi 2000 liraya satıp 10 kişi bulup 2000 lirayı geri alıyorlar. zaten meganın adı sözde bilişim şirketi. adamlar yasal olarak web tasarımla uğraşıyor. adam yasal olarak ben site satıyorum diyor. diğer üyelerinde büyük ihtimal yasal bağları yok. bireysel olarak üye topluyorlar.

yıllarca arkadaş olduğun biri, tek çıkar çatışmasında seni silip atabilir. sonuçta insan. toplama çıkarma yapabilen biri bile sistemin akla mantığa uygun olmadığını anlar.

ama ne dersen de hiknotize olmuşlar bi kere zengin olacaklar, network marketing yapacaklar, liderleri gibi ev, araba alacaklar.
Web sitesini kılıf olarak kullanıyorlar sadece hocam, bu işe girenlerin çoğu o web sitesine elini bile sürmüyor. İşlerine yaracak bir şey de değil zaten. Kesinlikle hipnotize olmuşlar. Tek bildikleri şey araba almak. İnsanlıklarını bırakmışlar bunun için. Liderlerinin aldıkları arabalar da rehinli çıkıyor ha ) Sistem çok güzel oluşturulmuş. İnsanların gözünü çok güzel boyuyorlar. Çevrenizde bu işi yapanlar ya da dolandırılanlar varsa şikayet edin bir şey yapın lütfen. Yanlarına kalmasın bu dolandırıcılıkları. Ana mesajda ilettiğim konuyu da inceleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanlar megaya inanıyor, inanabilir, cahildir deyip geçebiliriz. işin en acı boyutu: kendisine yanlış yaptığını, yanlış yolda olduğunu veya dolandırıldığını anlatınca seninle kötü olmalarıdır
Kesinlikle öyle hocam. İnsanlık ölmüş maalesef bir kez daha gözlerimle gördüm bunu. Bir yerden sonra başlıyorlar seni kötülemeye, vay efendim o para kazanmanı istemiyor şöyle böyle. Yazık cidden yazık.

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 sene önce bir kız vardı burada bu saadet zincirinin bir parçası olmuştu hava basıyordu bana şöyle zengin olacağım böyle araba alacağım falan 3 sene sonra geçen gün araba ile giderken baktım otobüs bekliyor yanaştım selam verdim kızım dedim 3 sene oldu bir tane şahin doğan parası bile kazanmadın mı anladı ama tabi iş içten geçeli 3 sene olmuş giden gitmiş kalan kalmış
Geçen gün aynı şekilde bir arkadaşla görüştüm hocam, fiyasko çıktı o diyordu Umut fakirin ekmeğidir işte umutlarıyla oynuyorlar insanın.

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ana mesajdaki konu linkini inceleyip yorumunuzu bildirirseniz çok memnun olurum.