Arkadaşlar e-ticaret yapıyorum kapıda ödeme gönderilerinde arıyıp teyit alıp o şekilde gönderiyorum ama bazen yok işim çıktı yok babam para vermedi, vazgeçtim vs. sebeplere kargoları teslim almayanlar oluyor.Sitede gördüm alma bişey olmaz diyenler var fakat birde satıcı olarak düşünün ben 50 kişi ayarlıyıp rakip bi firmadan bot yada mont sipariş ettirip teslim almasalar adam gidiş geliş kargo 20 lira artı 150 tl civarına sattığı ürünlerdende yaklaşık 10 gün uzak kalıyor..birde mesela şubatta aynı montun 2 kere gidip gelmesi demek sezonu komple kaçırmak demek bunu araştırdım bazı sitelerde şöyle bi yazı buldum nedir ne değildir bu sipariş verip teslim almayanlarla ilgili yasal olarak ne yapılabilir ?

alıntı..

teslim alınmayan ürünler iade edilemez. Teslim alınmayıp iade edilen paketler, firma tarafından kargo maliyeti eklenerek müşteriye tekrar gönderilmek üzere bekletilir. Aynı şekilde ürün teslim alınmazsa satış sözleşmesi, onay alınması için telefon görüşmesi kayıtları, ve alıcının beyan ettiği TC. Kimlik Numarası, sipariş esnasında kullanılan bilgisayar yer adresi (IP / MAC ADRESİ) delil olarak kullanılarak; Kapıda ödeme imkanını kötüye kullanma, tedarikçi, kargo, ve paketleme görevlisini gereksiz kullanma ve işgücünü yavaşlatma sebebleriyle; kargo masrafları, işletme masraflarının tamamının yasal yollarla tazmini için hukuki işlem başlatılır. Alıcı kapıda ödemeli olarak satın aldığı ve teslim almayarak şirketi zarara uğrattığı her malın ve kargo dahil fatura tutarının en az kırk (40) en fazla doksan (90) katı kadar tazminat bedelini tablofoni.com sitesi sahiplerine peşinen ödemeyi resmen beyan eder.