Hadi bana da şunu açıklayın.Bir eleman var sadece bir adet blogspottan link almış blogspotta özgün yazılar var ve hitli.Bu adam niye spama girmedi ? Öyle hemen spama girersin,blogspot sakat deyip geçiştirirseniz burada başkalarınıda yanlış yönlendirirsiniz.Diyeceğiniz şu arkadaşım 200 tane blogspot kullanıp riske gireceğine emeğine yazık edeceğine,git farklı sitelerden tanıtım al.Bir tane de sağlam blogspot kurup özgün yazılar gir,sonrasında link çıkarsın.Budur yani,hemen kestirip atmakla bilgi verilmiyor,yorum yazmak için yazmayın.
Kadeşim kendini boş yere yırtma(yırtma kelimesini, kötü anlamda demedim.) r10 da biri kuyuya taş atar 40 akıllı çıkarmaya çalışır...
Kısa bir örnek vereceğim....
Birgün forumu dolaşır iken basit bi seo sorusu sorulmuş, sorunun altında 4 yorum var 3 yanlış 1 doğru...
Daha sonra o soru tartışma konusu oldu, konuyu takip ettim, 25 yorum dan sadece 5 doğru diyerleri yanlış, yanlışı birde savunan insanları gördüm sırf 1 biri arkadaş senin bilgin yanlış dedi diye orada gurur meselesi yapıp konuya bilen bilmeyen, katılan bakıyorki yanlış cevap daha çok yorum almış, tabi cevabın yanlış olup olmadığını bile bilmiyor, oda çoğunluğa katılıyor konu öyle patlayıp gidiyor.....
Şimdi anlattığım konuda tartışma bitiyor, konu öyle kalıyor, bilmeyen biri konu araştırırken o konuya deng geliyor okuyor , yorumlarıda okuyor, bu okuyan insan sence doğru bilgi mi akacak yoksa yanlışı savunan inların çok olfupu doğruya mı? Tabiki yanlışa....
Eğer arkadaşların dediği cevap doğruysa senle benim sitem spama düşmüştür.. Spama düşmediğine göre devam et, doğru yoluna....
Tartışma için yazmadım... çakma seoculara bir taş attığımda yok, ben seocu da değilim... Seocu ararsanız r10 da 2 kişiden biri seocu
çekiç, çivi ile yazılmıştır. harf ve cümle hatam varsa sory..