Sted adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metin2 mysql ve kurulum istiyorum. Orta düzeyde files ve 40k tercihimdir.
Fiyat araştırıyorum, iletişim için skype: emrk55
Kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak kolay kurulum seçenekleri mevcuttur.
Redhat Package Manager kullanan sistemler (RHEL based: CentOS, CloudLinux, Fedora vb.):
yum install -y mysql*
Advanced Packaging Tool kullanan sistemler (Debian based: Ubuntu vb.):
apt-get install -y mysql*
Package kullanan sistemler (BSD based: FreeBSD, DragonFly vb.):
pkg install -y mysql55-server
FreeBSD 10.0 ve üzeri için geçerlidir alt sürümlerinde PKG sistemi düzgün çalışmamaktadır düzenleme için kaynak kod paketlerinden build yapılmaktadır...

Bique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, sadece mysql ve port kurulumu isterseniz, 20 TL'ye yapılandırabiliriz,
Bu konuda sağlam referansları (Firma & Şahıs) olan bir uzman olarak sunucu hızına bağlı olarak 2 ile 5 dakika gibi kısa süren yazılım kurulumuna 20 TL fiyat vermek ne demek iyi düşünün lütfen.

Ben böyle bir fiyat vereceğim zaman; Yazılımların kurulumuna ek olarak optimizasyon ve ek olarak yüklenen dosyalarda bulunabilecek hataları & hata oluşturabilecek komutları yeniden yapılandırıp sorunsuz bir sistem teslim ediyorum.

byberke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar basit bir işlemlerde ücret talep etme yerine biraz insanlara yardımcı olma yönde hareket edilirse daha iyi olabilir zor yada uzun sürecek işlemlerde bir ücret talep edilirse o zaman hem sen mutlu olursun hem karşı taraf mutlu olur tabi ki verdiğin teklif beni ilgilendirmiyor ama basit bir işlem için 20 TL talep edilmesi komik geldi şahsen bunu benim yaptığım gibi konuya paylaşırsa hem r10 kazanır hem diğer insanlar kazanır hemde bir iyilik yapmış olursunuz.

daha fazla açıklama yapmama gerek yok allah gözünüzü doyursun.
Aynen katılıyorum...