NortheasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ,

Şikayet konusunu açmak istemezdim ama artık bir yere kadar . Yani 8 9 gün oldu halen bir çözüme ulaşılamadı. Bu kadar ücret ödeyipte domain satın alan müşterilerimin sinirlerine maruz kalamam. Heleki sorun benden kaynaklı değilken müşterilerimide mağdur duruma sokamam. Geçiştirici cevaplardan sıkıldım. Her gün 2 gün söyleniliyor 2 gün sonunda tekrar bir 2 gün daha yazılıyor. Biz burda çocukça bir hizmet vermiyoruz. Sizlerin söylediği süreyi bizde müşterilerimize 1 gün ekleyerek söylüyoruz ama her süre geçtiğinde çözüm yok. Avukatlara verildi pazartesi olacak denildi öyle söylenildi böyle söylenildi . Verdiğiniz süreyi çoktan aştınız. Ortalama 300 e yakın domain bulunan panelime 8 9 gündür ulaşamıyorum. Müşterilerim domainleri hakkında işlem yapamıyor. Konu hakkında net bir cevap istiyorum. Konuya , ilgli temsilcilerini ve şikayet birimini davet ediyorum .

Dün verilen yanıt ve bugün pazartesi halen erişim yok. http://prntscr.com/9e4qq1

@ugurcan44;
@Yenile;
@Sikayet;
Firmanın elinde olmayan sebeplerden dolayı bir aksaklık olmuş bizde kullanıyoruz ve emin olun sizden daha fazla domain kaydımız var fakat burada gelerek şikayet konusu açmanız yakışık almamış bakınız en son bir duyuru yayınlandı sorun tekrarlanırsa o zaman hakkınızı yasal yollardan arayınız Kurumsal bir firma kendi konumunu riske atmamak için hakkını yasal yollardan çözer yanılmıyorsam.

Burada yapıcı bir açıklama yaptım yıkıcı olarak algılamanızı istemem fakat firmanın açıklamalarından da belli onlarında elinde olmayan sebepler var ki bayilerine sadece açıklama yaparak süreç içinde uğraş gösteriyorlar.

Uğur beyi tanırım.

1- Almanya verimerkezinde sorun oldu 1 aydır bunun ile meşguldür kendisini inanın görmek konuşmak bile zor oldu yani kendisi isteyerek birşey yapmıyor aksilikler üst üste geldi yeri geldi kendisi veri merkezinde yatıya kaldı bunu bizzat görüştüm ve kendisinden dinledim.

2- Akabinde Türkiyede bir veri merkezi ile anlaşma yaptılar diye biliyorum bu firmanın sahibi vefat etti ve kendileri 2. bir kriz ile bütün sunucuları acele bir şekilde Almanyaya taşıdılar bunada günlerce kendisi uğraş verdi.

3- Daha sonrasında bu olay oldu ve şahidim 8 - 9 gündür bunun ile uğraşıyorlar ve sorunu çözemeye çalışıyorlar burada Uğur bey ve firmasının büyük uğraşları var 8 - 9 günde o kadar domaini yabancı bir firmadan kurtarmak her babayiğidin harcı değil bu konuda eğri oturalım doğru konuşalım.

Kısaca Uğur beyi tanırım yapılan yatırımlarıda az buçuk domain bayiliği sistemi ile gördük türkiyede .COM doların seyri ile 30.00TL yi görmüşken kendilerinden bizzat 17.50TL den alıyorduk yani bu rakam kolay bir rakam değil üstelik bunu 1 ay almadık veya 2 ay almadık 6 - 7 ay bu fiyattan domain kayıt ettik.

Lütfen birazdaha sabırlı olalım sorunu çözdüklerinide an itibari ile duyurdular birazdaha altan almayı bilelim.

Geçmiş olsun İyi forumlar.