Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba
Benim linedc de ressellerim var suanda konuyu okurken kesinlikle ayarlar düsurulmedi gibi yerler okudum. kesinlikle duşürüldü alırken %40 idi cpu ram da 1024 iyi bir zaman oldu sitelerde bir yavaslık falan cpanleden bir baktım ram dusurulmus cpu yu zaten göremiyoruz.
ve bir de sordum cpu limitim nedir diye %35 dir cevabı aldım
r10 sayfasında ben alırken %40 idi sordum %35 denildi r10 sayfasında suan yazan %25 yani insanın içine bir kurt düştümü eski tadı kalmıyor. ayarlar kısımadı falan deniyorda ayarlar kısıldı kimse kusura bakmasın. desiştiricez bu firmayıda her yıl ondan ona atlıyoruz bulucaz inşallah sözünün eri bir esnaf.
ayrıyetten ben buraya yazmıcaktım bu konuları gordum fakat sessiz sakin başka bir firmaya geçicektim olucak biticekti yalnız cumartesi akşamı 4 5 saat sitelerimin erişim gitti belki daha fazla sitelerinde belki sorun hakkında aydınlatıcı bir bilgi yazar diye girmek istedim sitelerinin de erişimi yoktu bende r10 dan mesaj yazdım
ben : ne sizin sitenize nede kendi sitelerimin hicbirine erisim saglayamiyorum ..
ldc : merhaba teknik destek talebi oluşturursanız arkadaşlar kontrol edeceklerdir.
erişim gelmiş iş bitmiş sen soun varken derman olucaksın yada şu yanıtı vermiceksin. atıyorum deseydin birkaç saat iyileştirme vardı falan neyse daha iyiolurdu
neyse ice moralim bozuldu bu olaylar üzerine ve bende yazmak istedim, konuyu acan arkadasa destek olmak istedim
sozlesmeymis falan filan güzel anlıyorum kurumsal bişeyler bişeylerde barim bir haber veriniz ne oluyor ne bitiyor düğmeler elinizde aldınızda paları çevirin durun iş buna geliyor. Daha dürüst daha samimi olmazmı bu işler. anlıyorum satıcılarıda sektörü az çok biliyorum ama layığıyla iş yapamayacaksanız yapmayın arkadaşlar o para helal olmaz illa birinin ahını alırsınız.
bir hışımla yazdım yanlış kırıcı bişey söylediysem affedin.