cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Kilo almaya çalıştıkça zayıflıyorum

Ağırlık kaldırıyorum haftada 3 gün, spordan önce protein-karb. ağırlıklı besleniyorum. Spordan sonra da üniversitenin yemekhanesinden tüketiyorum ordan eve gelince de baklagil - tavuk vs yiyorum.

Spora başlayalı 4 ay oldu, 3 kilo falan aldım ama sporu bıraktığım an kilo gidiyor ve omuzum kollarım incelmeye başlıyor. Bütçe de sınır yok yeter ki biri kilo alma yöntemi söylesin

NOT: lütfen protein tozu al, gainer al karbonh. tozu al diyecekler ve sürekli çikolata,cips, pizza, hamburger ye diyecekler uzak dursun.
hocam benimde aynı sıkıntım vardı. diyetisyene gitmiştim. 3,5-4 ayda 15 kg ye yakın saglıklı bi şekilde kilo aldım. tüm vücuda yayarak. göbeksiz. şimdide spora başlayıp kollara hacim kazandırmaya calısıyorum.

olay tamamen düzenli beslenmede bitiyo.

programıda atayım sana düzenli uygularsan haftada 1-1,5 kg alırsın (ben uzun boylu oldugum icin daha fazla zorlandım).

8:00
4 ceviz 2 bardak su

09:00
1 simit 200ml sut (sut daha iyi)

12:00
ogle yemeginde ne varsa (saglıklı kalorisi yüksek) + 4 kasik yogurt + 2 dilim ekmek

16:00
2 avuc cekirdekli siyah kuru uzum, 200ml sut

20:00
aksam yemeginde ne varsa (saglıklı kalorisi yüksek) + 4 kasik yogurt + 4 dilim ekmek

22:00
1 muz, 1 kivi, yarim cay bardagi tuzsuz cig badem (muz + kivi 2 porsiyon sayılıyor. bunlar yerine baska 2 porsiyon meyvede yiyebilirsin.)

23:00
1 muz, 1 kivi, 2 kasik yogurt