cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Kilo almaya çalıştıkça zayıflıyorum

Ağırlık kaldırıyorum haftada 3 gün, spordan önce protein-karb. ağırlıklı besleniyorum. Spordan sonra da üniversitenin yemekhanesinden tüketiyorum ordan eve gelince de baklagil - tavuk vs yiyorum.

Spora başlayalı 4 ay oldu, 3 kilo falan aldım ama sporu bıraktığım an kilo gidiyor ve omuzum kollarım incelmeye başlıyor. Bütçe de sınır yok yeter ki biri kilo alma yöntemi söylesin

NOT: lütfen protein tozu al, gainer al karbonh. tozu al diyecekler ve sürekli çikolata,cips, pizza, hamburger ye diyecekler uzak dursun.
Dostum üzgünüm ama çok yanlış yerde ariyorsun. Buranın %80'ninde sağlıklı beslenmediğine eminim.

Uzman diyetisyenlerle görüşmen gerek. Haftalık olarak danışmanlık aliyorsun.

Ayrıca spor yapiyorsun fakat muhtemelen senin metebolizman fazla hızlı, örneğin kafein tüketmen senin intihar olur Yemek düzeni ve ne kadar yemen gerektiğini buna uygun olarak hafif antreman yapman gerek.. Bunun içinde uzman şart.

Zehra Bora adında bir diyetisyen var önerebilirim. Ayrıca Uğur gedik ilede görüşebilirsin. Bu tarz referansları bol olan kişilerden destek alırsan faydasını görürsün aksi takdirde herkes çok ye, pilav ye diyecektir