Merhaba R10 Üyeleri. Bu forumda bir çok arkadaşla çalıştım bir çok arkadaşa elimden geldiğince yardımcı oldum. Bu utanmaz adam bize ilk konuşmamızda ana avrat kufur etmişti. Konumuzda biz haksız olmamamıza rağmen kendisine ulaşıp özür dileklerimizi belirttik. Sonrasında arkadaş bizden link istedi. piyasanın altında kendisine link verdik 17 sitemizden amaç maksat kimseyi kırmamak iş yapmaktı. Aradan 10 gün geçti ve kendisi ben siteme 301 çektim linkleri şu kodla değişirmisin dedi. Kendisine dışardayım pazartesi degişiriz dedim. Pazartesi 3 kodu değiştim bügünde 3 kodu değiştirdim. Üstüne kalktı su kodun 3 nu böyle yap şu kodun 4 nu böyle yap dedi. Kendisine dediğim resimlerdede göreceksiniz. Biz böyle uğraşamayız ki uğraşamayızda. Üstüne küfürler başladı. üstüne r10 da konu açma tehtiti ve onun üstüne bu iş burda bitmedi demeler

Konunun şikayet konusu olduğunu düşünerekten adminler şikayete taşımalarını rica ediyorum. Resimlerde göreceksiniz ki ben linkleri kaldırcam demedim veya kaldırdım demedim üstüne kendisi kalktı red edicem dedi bende siz bilirsiniz gununuz geldimi linkleriniz kaldırılacaktır dedim.
Şimdi soruyorum size ben mi haksızım ?
İsteyene resimleri atarım.